Soluţii pentru a ascunde electrocasnicele din bucătărie

1 79166 original jpg jpeg

O bucătărie plină de aparate electrocasnice îţi poate da bătăi de cap. Şi nici nu este un tablou pe care să-l vezi în fiecare zi. Aparatul de cafea, prajitorul sau chiar cuptorul cu microunde, stau pe blatul din bucătărie şi îţi ocupă din spaţiu. CasoTeca îţi prezintă soluţii pentru a ascunde electrocasnicele din bucătărie.

Aparatele electrocasnice la vedere sunt inestetice. În plus, vei avea de şters şi praful de pe ele. Fie că e vorba de cuptorul cu microunde, care ocupă mult spaţiu şi pe care îl foloseşti cel mai probabil zilnic, mai sunt şi celelalte electrocasnice. Aparatul de cafea, prăjitorul de pâine sau roboţii de bucătărie, ar trebui să aibă locul lor şi să nu strice feng-shui-ul unei bucătării.

Ce poţi face

Dacă nu ai în plan să-ţi schimbi mobila de bucătărie, atunci poţi lua în calcul amplasarea acestor aparate în dulapuri. Chiar dacă trebuie să mai deschizi o uşă pentru a folosi cuptorul cu microunde, aspectul bucătăriei va fi unul unitar.

Iar dacă ai în plan schimbarea mobile de bucătărie anul acesta, atunci poţi lua în calcul ca atunci când comanzi mobila, să prevezi locuri speciale pentru aceste aparate. Pot şi închise, în dulap, sau nu.