De exemplu, aceste cinci legume, pe care le găseşti în lista de mai jos, disponibile pe piaţă la acest moment, sunt perfecte pentru a te ajuta să-ţi recapeţi silueta şi elasticitatea pielii. 

Înclude-le în dieta ta zilnică şi încearcă să le consumi negătite, în salate, de exemplu. Excepţie va face broccoli, pe care e nevoie să-l fierbi înainte de consum. 

Dieta cu banane, în care trebuie să incluzi şi coaja. Nutriţionist: "Se consumă fierte"

Ardeiul gras

Ardeiul gras, roşu, galben sau verde, este hrănitor, gustos şi sărac în calorii, notează unica.ro. Tocmai de aceea ar trebui să îl consumi în mod regulat fie proaspăt, în salate, fie copt.

Avocado 

Avocado este una din cele mai bune surse de grăsimi sănătoase. Conţine acid oleic, care ajută la reducerea nivelului de colesterol şi favorizează absorbţia subtanţelor nutritive din alimente, ajutându-te să slăbeşti.

Broccoli

Broccoli nu numai că este una dintre cele mai sănătoase legume, conţinând vitamina C, beta-caroten, seleniu şi alte minerale, dar este şi un bun aliat în cura de slăbire. Această legumă este săracă în calorii şi îşi oferă rapid senzaţia de saţietate.

10 alimente detoxifiante pe care ar trebui să le incluzi în dieta ta zilnică

Morcovul

Consumul de morcov are o mare influenţă în prevenirea bolilor cardiovasculare, cataractei, cancerului şi aterosclerozei. De asemenea, conţine iod şi fibre, care contribuie la reducerea stratului adipos, fapt ce are drept consecinţă scăderea în greutate.

Ridichiile

Şi ridichiile se numără printre legumele care te ajută să slăbeşti. Sunt o sursă bogată de calciu, magneziu şi vitamina C şi au foarte puţine calorii, motiv pentru care te poţi bucura de ele fără restricţii.