Concret, nu este vorba de o anume cură de slăbire, ci tot ce trebuie să faci este să introduci în alimentaţia ta zilnică aproximativ 80 – 100 de grapă de ceapă roşie. Atenţie, însă, alimentaţia trebuie să fie una sănătoasă, să conţină nutrienţi şi vitamine.

Citeşte şi: Dieta rapidă, cea mai eficientă dietă! Dai jos patru kilograme, în trei zile

Consumă zilnic până la 100 g ceapă roşie

Nutriţioniştii afirmă că după doar o lună, timp în care aţi consumat în fiecare zi între 80-100 g ceapă roşie crudă, veţi fi plăcut surpinşi să vedeţi că aţi dat jos minim câteva kilograme fără să faceţi nici cel mai mic efort, notează secretele.com.

Ceapa, în special cea roşie, conţine compuşi activi care eficientizează digestia. Aceşti compuşi pe care  ceapa roşie îi conţine fluidifică sângele, previne formarea trombilor şi reduc nivelul colesterolului rău. Potrivit nutriţioniştilor, ceapa roşie a de două ori mai multe proprietăţi antioxidante faţă de ceapa albă.

Bea ceai din coji de ceapă

Ceapa roşie consumată zilnic întăreşte celulele, reduce procesele inflamatorii şi ţine bolile cardiovasculare dar şi diabetul departe, iar ceaiul obţinut din coji este indicat pentru tratarea afecţiunilor în gât, a răcelilor şi a durerilor în piept.

Citeşte şi: Dieta japoneză, secretul unui trup perfect! Cum topeşti până la 15 kilograme, în trei săptămâni

Atenţia, odată cojită, ceapa trebuie consumată imediat, căci altfel devine toxică. Nu păstra niciodată ceapă în frigider!

Sursa foto: pixabay.com