Iată care sunt cele 5 alimente pe care să le introduci în dieta ta zilnică şi care te vor ajuta să arzi mai repede grăsimile şi toxinele din organism. Completează cu puţină mişcare, cel puţin 30 de minute zilnic, în mod constant, şi vei vedea rezultate uimitoare.

Apă căldă cu lămâie

Dacă vrei să nu te balonezi şi să ai o digestie bună toată ziua începe de dimineaţă! Pe stomacul gol, o cană cu apă caldă şi zeama de la o lămâie. Pe lângă talia subţire, îţi vei accelera metabolismul, iar grăsimea nu se va mai depune, notează doctorulzilei.ro.

Citeşte şi: Reţetă desert, fără zahăr şi făină. Prăjitura cu banane care nu îngraşă!

Ciocolata neagră

Când ai poftă de dulce, alege două pătrăţele de ciocolată neagră, de calitate, cu peste 70% cacao. Este un aliment care taie pofta de mâncare şi stimulează metabolismul.

Afine

Sunt pline de vitamine şi antioxidanţi. Influenţează direct felul în care organismul depozitează glucoza, iar abdomenul plat este asigurat dacă vei consuma regulat afine.

Avocado

Este o grăsime super sănătoasă. Combate inflamaţia din corp şi ţine glicemia sub control, lucru foarte benefic, întrucât corpul obişnuieşte să îşi facă rezerve de grăsime la nivelul taliei.

Citeşte şi: Slăbesc şi detoxifiază. 5 alimente care te ajută să-ţi cureţi organismul în orice sezon

Castravetele

Este un diuretic natural, combate retenţia de apă şi balonarea.

Banana

Este delicioasă, săţioasă, alcalină. Bogată în fibre şi potasiu, reglează pofta de mâncare şi asigură saţietatea câteva ore bune.