4 infuzii care te ajută să slăbeşti

1 65216 original jpg jpeg

Acum că vine frigul, aceste ceaiuri sunt ideale, îţi încălzesc stomacul şi în plus te ajută să slăbeşti. Dacă ai un metabolism rapid, atunci poţi arde grăsimile aproape fără efort. Acum poţi începe să accelerezi ritmul metabolismului cu infuzii şi o dietă echilibrată.

După cum se ştie,fiecare dintre noi are propria rata metabolică. Aceasta se moşteneşte ereditar,dar poţi stimula metabolismul şi acest lucru îl poţi face cu ajutorul unor infuzii.

Iată ce infuzii te ajută să accelerezi metabolismul:

Menţinerea echilibrului între muşchi şi grăsimea corporală este cheia unui organism sănătos. În mod ideal,ar trebui să avem o alimentaţie echilibrată,cu toate vitaminele şi mineralele esenţiale incluse. Aceste infuzii,împreună cu o dietă echilibrată,accelerează metabolismul şi te ajută să slăbeşti.

1. Coji de mere şi scorţişoară

Cojile de mere sunt cunoscute pentru proprietăţile lor de slăbit din două motive:acidul ursolic şi colagenul activ. Acidul ursolic controlează colesterolul şi păstrează oasele puternice şi sănătoase. Colagenul activ are grijă de pielea şi părul nostru. Sunt o minune naturală,care este lăudată de toată lumea,deoarece această infuzie pe bază de coji de mere şi scorţisoară arde grăsimile şi în acelaşi timp construieşte  masă musculară.Cum fac o infuzie de coji de mere şi scorţişoară? Este uşor. Pune cojile de la 3 mere într-o oală peste care adaugi un litru de apă şi se pune la fiert. Odată ce încep să fiarbă,adaugă o lingură de scorţişoară. Bucură-te de această infuzie delicioasă pe tot parcursul zilei.

2. Ceai verde şi scorţişoară

Nu mai este un secret faptul că ceaiul verde este un mod excelent de a stimula metabolismul. Nu numai că este bogat în antioxidanţi,este bun pentru inimă şi digestie,acesta te va ajuta în procesul de slăbire. Atunci când combini ceaiul cu scorţişoara,vei obţine o băutură minunată,care este un mare plus la orice dietă. Nu trebuie să faci nimic mai mult decât să pregăteşti ceaiul verde în mod obişnuit şi să adaugi un pic de scorţişoară. Dacă bei de două ori pe zi,la micul dejun şi după-amiază,vei observa rezultatele.

3. Ananas şi ghimbir

Delicios,sănătos şi te ajută să slăbeşti. Cum ai putea rezista? Ar trebui să fie consumat de două ori pe zi,la micul dejun şi cină. Ananasul este un fruct cu proprietăţi detoxifiante de curăţare şi,atunci când este combinat cu ghimbirul,ajută procesul de accelerare a metabolismului. Ghimbirul are şi el proprietăţi antiinflamatorii şi este foarte bun pentru sistemul digestiv;purifică,vindecă şi accelerează metabolismul în combinaţie cu ananasul.

Cum poţi pregăti această infuzie? În primul rând,pune o ceaşcă de apă la fiert,adaugă o lingură de ghimbir,se lasă puţin şi apoi se filtrează. Ia două felii de ananas,pune-le în blender şi amestecă sucul rezultat din infuzia ghimbirului peste el. Această băutură este delicioasă.  

4. Ardei iute,ceai verde şi miere

Ardeiul iute,mierea şi ceaiul verde sunt elemente termogenice care pot stimula metabolismul. Acest amestec este foarte cunoscut şi foarte benefic pentru organism. Dacă este luată la

,această infuzie va reduce pofta de mâncare.

Este uşor de făcut. Pregăteşte o ceaşcă de ceai verde,ca de obicei şi adaugă un vârf de cuţit de ardei iute,dar nu mai mult,şi o lingură de miere,apoi amestecă. Băutura rezultată te va ajuta la procesul de accelerare a metabolismului pentru a reduce numărul kilogramelor. Nu ezita să-l încerci!