Beneficiile suplimentelor de slăbit în dietă. Iată care sunt criteriile esenţiale în alegerea produsului potrivit (P)

1 62145 original jpg jpeg

Preocuparea actuală pentru rata ascendentă a obezitătii peste tot în lume este din ce in ce mai evidentă. Ghidurile clinice recomandă modificarea stilului de viaţă şi intervenţiile comportamentale ca primă abordare a scăderii ponderale şi menţinerii greuăţii corecte.

Studiile arată însă că,pe termen lung,complianţa faţă de această abordare este scazută,iar menţinerea în timp este moderată. În aceste condiţii,este de înţeles orientarea către suplimentele de slăbit,în căutarea unei metode eficiente şi rapide. Suplimentele de slăbit pot fi considerate o “scurtătura” către greutatea dorită,cu preţul unui efort mai mic în ceea ce priveşte componentele abordării convenţionale.

Cum alegem cel mai bun supliment de slăbit?

Când alegem un supliment de slăbit,este bine să fim atenţi la 2 aspecte principale:siguranţa şi  eficienţa produsului,susţine Dr. Catrinel Macovei,medic primar în Diabet,nutriţie şi boli metabolice.Există o diferenţă mare de calitate între produsele de slăbit existente pe piaţă. Astfel,pentru a putea face diferenţa,specialiştii recomandă să analizăm un produs după următoarele criterii esenţiale:

1.       Suplimentele de slăbit reprezintă -ca şi medicamentele de slăbit-  un instrument adiţional în cadrul programului de scădere ponderală. Prin urmare,recomandarea medicilor este să îmbini suplimentele de slăbit cu mese sănatoase şi echilibrate şi exerciţii fizice regulate.  

2.       Alegerea suplimentului se face  individualizat:efectele diferă de la produs la produs şi de la persoană la persoană. Dacă un anumit produs i-a facut bine unei prietene,nu este obligatoriu să aibă aceleaşi efecte şi în cazul tău. Alegerea suplimentului se face în functie de tipul de alimentaţie preferată,programul de mese,surplusul de greutate,problemele de sănătate existente,vârstă,sex,etc.;

3.       Alege cu discernământ:oricât ne-am dori,nu există “pastila magică” – slăbit rapid,mult,fără dietă şi mişcare,menţinere definitivă,fără efecte adverse. Informează-te foarte bine,sfătuieşte-te cu medicul tău înainte de  a lua o decizie. Evită produsele prezentate ca fiind “miraculoase”,deoarece aceste afirmaţii sunt adesea false.  Fie produsul nu este eficient,fie are ingrediente care nu apar pe etichetă,care poate sunt eficiente,dar cu siguranţă nocive;

4.       Informează-teînainte de a folosi un supliment de slăbit:citiţi eticheta,verificaţi informaţiile,orientează-te către produse care au în spate studii clinice;dacă produsul are menţiunea pe etichetă că efectul este dovedit clinic,înseamnă că există anumite studii clinice prin care s-a dovedit eficacitatea acestuia;

5.       Cumpără din sursă sigură:preferabil din farmacii,magazine specializate,unde poţi verifica anumite informaţii.

6.       Verifică dacă produsul este aprobatîn România:pe ambalaj,apare numărul şi data avizului de notificare de către forurile legislative corespunzătoare.

Există astfel pe piaţă anumite suplimente de slăbit care sunt sigure pentru sănătatea ta şi te pot ajuta să obţii  un rezultat rapid. Acest lucru implică faptul că acestea au fost aprobate de autoritatea medicamentelor,iar efectul lor a fost testat şi verificat prin intermediul studiilor clinice. Acestea nu îţi promit că vei slăbi peste noapte fără să faci efort,ci sunt mai degrabă nişte ajutoare binevenite în cura de slăbire. Dieta şi sportul rămân principalele atuuri,dar suplimentele te ajută să arzi grăsimea mai repede fără să pierzi masă musculară.

XL-S Medical Fat Binder – aliatul tău în programul de scădere ponderală. Eficacitate dovedită clinic

XL-S Medical este liderul european în segmentul suplimentelor pentru slăbit,creat pentru a te ajuta să ajungi la greutatea ideală printr-o metoda naturală,complet sigură. XL – S Medical îţi completează stilul de viaţă având ca repere mese sănătoase şi echilibrate şi exerciţii fizice regulate. Vei observa personal rezultatele dorite în 10-15 zile.Studiile clinice realizate în Germania au demonstrat că XL-S Medical ajută persoanele supraponderale să slăbească de trei ori mai mult decât urmând o dietă obişnuită,fără efecte secundare nocive cunoscute. În plus,datorită formulei inovatoare,produsele XL-S Medical nu creează dependenţă,aspect dovedit clinic.

Absorbţia grăsimilor – redusă cu până la 27%

De cele mai multe ori,rutina,stresul,alimentaţia dezechilibrată,aduc schimbări mari asupra corpului tău. Pe lânga acestea,nu aloci timpul necesar sportului,astfel că silueta ta suferă modificări. Excesul de greutate te expune la numeroase probleme de sănătate,cum ar fi bolile cardiace coronariene,diabetul,anumite tipuri de cancer,sindromul metabolic şi multe astfel de boli.

XL-S Medical Fat Bindereste recomandat tuturor persoanelor supraponderale sau obeze,care conştientizează că o dietă bogată în grăsimi are impact negativ asupra greutăţii,dar au dificultăţi în a controla cantitatea de grăsime ingerată la fiecare masă.

Fiecare tabletă de XL-S Medical Fat Binder conţine Litramine™,un complex de fibre omologate,dovedit clinic că înglobează grăsimile,fiind derivat dintr-o sursă naturală şi organică,îmbogăţită cu vitaminele liposolubile A,D şi E. Administrat imediat după masă,XL-S Medical Fat Binder reduce cu până la 27% absorbţia caloriilor provenite din grăsimile alimentare,fără a avea efecte secundare. Este un instrument eficace pentru pierderea şi controlul greutăţii,atunci când este asociat cu o dietă săracă în calorii şi activitate fizică regulată.

„Suplimentele de slăbit testate amănunţit şi aprobate de autorităţile medicale reprezintă o alternativă viabilă,cu rezultate imediate atunci când sunt combinate cu un program adecvat de dietă şi exerciţii fizice. Suplimentele de slăbit pot contribui la creşterea ratei metabolice,la prevenirea adaptării biologice a organismului,la restricţia calorică impusă de dietă şi la gestionarea poftelor alimentare”,susţine Dr. Catrinel Macovei,Medic primar Diabet zaharat,nutriţie şi boli metabolice

pe

 şi în farmaciile din toată ţara.

Nu uita:discută întotdeauna cu medicul sau cu farmacistul înainte de a cumpăra un supliment,pentru a vedea dacă este sigur şi potrivit pentru tine.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg