Ceaiul şi supa din ghimbir te ajută să-ţi recapeţi silueta

1 72728 original jpg jpeg

Rădăcina de ghimbir este un condiment care dă savoare unică preparatelor, având un gust acru-picant. Însă nu doar în bucătărie poate fi utilizată. Ghimbirul are proprietăţi terapeutice, cu efecte benefice în topirea grăsimii abdominale. În plus, detoxifică şi elimină senzaţia de balonare.

Ca să poţi slăbi cu ajutorul ghimbirului,nu trebuie să ai probleme de sănătate,pentru că acesta are şi contraindicaţii. De exemplu,nu e bine să-l consumi dacă ai alergie şi dacă suferi de ulcer,pentru că dă arsuri,ori boli de ficat.

Ce să mănânci dacă suferi de ficat gras

Eşti gravidă? Evită să mănânci ghimbir,pentru că încă nu s-au făcut suficiente studii legate de impactul substanţelor din ghimbir asupra fătului şi e mai bine să nu rişti. De asemenea,trebuie să ştii că dacă îl consumi în exces poate provoca tulburări de tranzit,cum este constipaţia.

Beneficiile rădăcinei

Lăsând la o parte contraindicaţiile,ghimbirul are proprietăţi medicinale şi,de aceea,este folosit de multă vreme pentru tratarea bolilor. Asta pentru că poate reduce inflamaţiile,îmbunătăţeşte digestia,reduce colesterolul „rău“,te ajută să te relaxezi şi,bineînţeles,arde grăsimile.

Consumă supă cu ghimbir

Dieta cu ghimbir nu este o dietă cu sfaturi stricte şi meniu impus. E bine să mănânci echilibrat şi să mizezi pe fructe şi legume,fără să renunţi la preparate gătite. Însă renunţă la prăjeli,dulciuri şi mulţi carbohidraţi. Tu îţi faci meniul zilnic,astfel încât să nu depăşească 1.400 de calorii.

Încearcă să îţi faci şi supă din ghimbir. Este delicioasă,hrănitoare şi te ajută să slăbeşti. O poţi prepara din apă,un vârf de sare,6-7 morcovi,3-4 cm de rădăcină ghimbir,1 ceapă şi 2 linguri de ulei de măsline. O poţi servi cu crutoane sau pâine prăjită.

Bea şi ceai de ghimbir

Ca să intensifici procesul de slăbire,bea şi ceai din această rădăcină-minune.  Poţi face decoct sau infuzie. Indiferent ce alegi,e bine să bei lichidul cu înghiţituri mici,înainte cu 20 de minute de fiecare masă. Poţi adăuga în ceai frunze de mentă,un praf de nucşoară,miere de albine şi felii de lămâie.

Ceaiul de ghimbir,cel mai puternic medicament

Cu cât este mai savuros,cu atât vei bea cu plăcere şi te vei bucura de efectele benefice pe care le are ghimbirul asupra organismului. Îl poţi bea în loc de cafea,pentru că revigorează simţurile.

Dacă ţii cont de acestea timp de 2 săptămâni vei slăbi între 5-7 kilograme.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg