Cele mai bune ingrediente pentru o băutură detoxifiantă

1 61692 original jpg jpeg

Consumăm tot felul de alimente care conţin îndulcitori artificiali şi tot felul de substanţe chimice ce-ţi pot pune sănătatea în pericol.

Dacă vrei să-ţi detoxifici corpul,poţi alege să consumi în fiecare zi,timp de 7-14 zile,o băutură preparată doar din ingrediente naturale extrem de benefice pentru organismul tău.

Ai nevoie de:

1-2 căni cu apă (poate fi caldă sau rece,după preferinţele tale)1 lămâie1 linguriţă de oţet din cidru de mere1 linguriţă de suc proaspăt de aloe vera1 linguriţă de miere organicăIngredientele se amestecă bine,după care,opţional,se pot adăuga în băutură şi câteva felii de lămâie. 

Cum acţionează asupra organismului

are proprietăţi detoxifiante şi menţine pH-ul corpului alcalin,cu toate că acest fruct este acid. Sucul de lămâie reglează digestia şi elimină rapid toxinele din corp. Datorită cantităţii mari de vitamina C pe care o conţine,lămâia susţine buna funcţionare a sistemului imunitar.

conţine enzime care echilibrează flora de la nivelul sistemului digestiv. Acest ingredient are grijă şi de sănătatea pielii tale.

este o plantă care calmează inflamaţiile localizate la nivel digestiv,care apare ca urmare a unui consum mare de aimente acide.

conţine flavonoide şi antioxidanţi care inhibă creşterea celulelor tumorale. De asemenea,acest îndulcitor natural are proprietăţi antibacteriene şi atinfungice.