Cum slăbesc femeile din întreagă lume?

1 71462 original jpg jpeg

Fiecare ţară este renumită pentru bucătăria sa. Şi cu felul lor, femeile îşi menţin greutatea optimă. Iată câteva diete internaţionale, care de asemenea, va ajută să puteţi pierde în greutate. Urmaţi proporţiile pentru a obţine rezultatele dorite:

Dietă engleză

Micul dejun nu trebuie să aibă mai mult de 200 de calorii. Se compune dintr-un ou fiert sau o omletă,o felie de pâine şi 100 ml suc proaspăt stors.

Masă de prânz este formată din 300 de calorii,inclusiv supă vegetariană,25 de grame de brânză rasă,1 felie de pâine de grâu integral şi fructe cum ar fi pere sau mere.

La cină se colectează caloriile de la celelalte două feluri de mâncare – până la 500 de calorii şi constă dintr-un fel de mâncare fierbinte cu fasole şi 100 g de fructe proaspete.

Dacă v-aţi decis să pierdeţi în greutate cu dietă engleză,va trebui să va familiarizaţi cu câteva reguli de baza:

1. Sarea este înlocuită cu mirodenii şi plante aromatice.

2. În timpul zilei ar trebui să se bea cel puţin doi litri de apă.

3. Nu ar trebui să prăjiţi feluri de mâncare,în timp ce uleiul vegetal se pune foarte puţin în mâncare.

4. Înainte de culcare se bea o lingură de ulei de măsline.

Dietă franceză

Dietă franceză se aplică timp de 14 zile. Trebuie să renunţaţi la sare,zahăr,băuturi alcoolice,pâine şi paste. Prima zi:micul dejun constă dintr-o ceaşcă de cafea neagră,la masă de prânz două ouă fierte şi un bol cu salată de roşii şi la cină,o bucată de carne fiartă şi o salată verde.

A două zi:la micul dejun din nou se bea o ceaşcă de cafea neagră,dar vom include,de asemenea,un biscuit,pentru masă de prânz mâncaţi o bucată de carne fiartă şi pentru cină,şuncă sau cârnaţi fierţi,fără grăsime şi salată verde.

A treia zi:la micul dejun beţi o cafea neagră şi mâncaţi nişte pesmeţi,la masă de prânz se poate mânca morcov coapt în ulei vegetal şi o roşie,fructe pentru deşert,cum ar fi o mandarină sau o portocală,în timp ce cină este formată din două ouă fierte şi o salată verde.

Citeşte cobtinuarea articolului AICI.