Cum slăbeşti cu mătase de porumb

1 70044 original jpg jpeg

Mătasea de porumb conţine potasiu, calciu, dioxid de siliciu, saponine, ulei volatil, alantoină, ceară, vitaminele C, E, K. Toate acestea o fac să fie recomandată în curele de detoxificare, în tratamentul bolilor de ficat, dar şi pentru a pierde kilogramele în plus.

Topeşte kilogramele în plus

Obezitateapoate fi combătută cu mătase de porumb. Mucilagiile din plantă absorb surplusul de apă din organism. Tratamentul cu ceai din mătase de porumb completează un regim alimentar echilibrat. Sunt necesare 2-3 căni de infuzie pe zi,băute cu înghiţituri mici.

Elimină apa în exces

Infuzia cu mătase de porumb e de ajutor şi în edeme,pentru că elimină apa în exces din ţesuturi. De asemenea,lichidul ajută la tratarea afecţiunilor hepatice,fiindcă împiedică acumularea grăsimilor în ficat. Ceaiuleste eficient şi în disfuncţiile hepatobiliare. Prepară o infuzie dintr-un amestec în părţi egale din mătase şi cozi de cireşe,o linguriţă de plante la 200 ml apă fierbinte,apoi se lasă la infuzat. Bea 2-3 căni de ceai pe zi.

Te ajută în detoxificare

Mătasea de porumb este un diuretic,ajutând la eliminarea toxinelor din rinichi şi vezica urinară.  Un amestec măcinat fin de mătase de porumb şi cozi de cireşe este folositor în tratarea afecţiunilor renale,ale vezicii urinare şi ale inimii. Ţine acest praf sub limbă,timp de 10 minute,şi apoi înghite-l cu miere.