Dieta de 7 zile cu lămâi. Cum să introduci fructul în alimentaţie

dieta de 7 zile cu lămâi jpeg

Motivul pentru care majoritatea dietelor nu funcţionează este acela că sunt destul de greu de urmat. Din păcate, unele dintre ele fac mai mult rău decât bine, ducând la încetinirea metabolismului şi la micşorarea masei musculare, în loc să topească depozitele de grăsime. Dar cu dieta de 7 zile cu lămâi poţi slăbi şi îţi poţi detoxifica organismul în acelaşi timp.

Deşi sunt acide, lămâile devin alcaline în interiorul corpului. Persoanele care au kilograme în plus au în corp o aciditate crescută, de aceea li se recomandă această dietă. Pentru a menţine pH-ul la valori normale, corpul elimină în mod natural acidul împreună cu toxinele. Însă în momentul în care acestea sunt în exces începe să producă grăsime pentru a le depozita.

Ziua 1 în dieta de 7 zile cu lămâi

Începe-ţi fiecare dimineaţă cu o băutură preparată din apă călduţă şi o lămâie stoarsă. Procedează la fel înainte cu jumătate de oră înainte de prânz şi asigură-te că mănânci sănătos întreaga zi.

Ziua 2

Urmează instrucţiunile din prima zi, adăugând în plus 2-3 litri de apă minerală băuţi pe parcursul zilei. Pentru rezultate rapide adaugă 6 lămâi stoarse şi bea cu guri mici întreaga zi.

Ziua 3 în dieta de 7 zile cu lămâi

Nu uita să bei apă caldă cu lămâie dimineaţa, pe stomacul gol şi, de această dată, şi în timpul mesei. Iar pe parcursul zilei bea şi cei 2-3 litri de apă minerală.

Zilele 4 şi 5

Continuă ceea ce ai făcut în ziua a 3-a şi încearcă să consumi întreaga zi mâncare sub formă lichidă precum supele cremă de roşii sau de morcovi.

Ziua 6 în dieta de 7 zile cu lămâi

Hidratarea rămâne la fel de importantă, însă în penultima zi poţi înlocui apa minerală cu apa plată, cu menţiunea că trebuie sa mai adaugi un pahar de apă cu lămâie înainte de masa de prânz sau cină.

Ziua 7

În ultima zi în dieta de 7 zile cu lămâi, dar şi de acum înainte, este recomandat să bei în fiecare dimineaţă un pahar de apă călduţă cu lămâie, pe stomacul gol. Dacă vei continua cu acest obicei vei vedea că sistemul imunitar va deveni mai puternic şi vei reuşi să ţii sub control greutatea.