Dieta Tisanoreică. Regimul cu care slăbeşti mâncând pe săturate

Dieta Tisanoreică Regimul cu care slăbeşti mâncând pe săturate jpeg

Dieta tisanoreică, susţinută de nutriţionistul Gianluca Mech, promite o siluetă armonioasă fără compromisuri. La baza conceptului stau 10 combinaţii de plante cu efecte curative. Dacă ţii acest regim, poţi slăbi până la 9 kilograme în 40 de zile.

Numeroase vedete, precum Britney Spears, Katie Holmes sau Alexandra Dinu, au slăbit cu ajutorul dietei Tisanoreice.

Ce este dieta Tisanoreică

Familia Mech, al cărui moştenitor este Gianluca Mech, a creat Decottopia, un concept care reuneşte peste zece combinaţii de plante, în mixuri fără alcool, fără zahăr şi fără conservanţi.

Dieta Tisanoreică presupune consumul unui mix de zece plante ce ajută la echilibrarea organismului. Aceste mixuri, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum şi în România, fac parte dintr-un regim de viaţă sănătoasă, alături de alimente speciale (de la paste, la gustări de tip biscuiţi, grisine, dar şi băuturi), create după reţetele nutriţioniştilor italieni şi vândute sub numele brandului Gianluca Mech, şi de alimente din meniul zilnic obişnuit.

„Dacă este adevărat că suntem ceea ce mâncăm – adică tot ceea ce introducem în corpul nostru devine parte din noi –, atunci nu doar a se hrăni, dar şi a se trata devine o provocare îndrăzneaţă şi o mare responsabilitate. Dintotdeauna au existat medicamente ale căror principii active provin de la plante. Decottopia este o metodă de prelucrare şi transformare a plantelor medicinale într-un preparat lichid cu tradiţie seculară. Preparatele obţinute prin decocţie sunt produse cu valenţe clare de tip sănătos şi au ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii şi adoptarea unui stil de nutriţie echilibrat”, a declarat Gianluca Mech, prezent la Bucureşti pentru a-şi lansa în România linia de produse.

Dieta Tisanoreică Regimul cu care slăbeşti mâncând pe săturate jpeg

Produsele din gama Decottopia sunt recomandate pentru: slăbit, stimularea metabolismului, îmbunătăţirea circulaţiei periferice, relaxare şi recăpătarea somnului, o mai bună funcţionare a aparatului respirator, stimularea fertilităţii.

Citeşte şi: Dieta oloproteică. Meniul cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme

Pe lângă acesturi mixe de plante, nutriţionistul susţine că mişcarea este foarte importantă. Dacă ţii acest regim, poţi slăbi până la 9 kilograme în 40 de zile. Desigur, valoarea poate diferi de la un individ la altul.

Trebuie să fiţi pregătiţi psihic în primul rând pentru o schimbare drastică a stilului alimentar, să fiţi consecvenţi, pentru că dieta are rezultate remarcabile, dar cu răbdare şi nu în ultimul rând, să luaţi în calcul investiţia financiară.

Sursă: adrenallina.ro, antena3Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg