E uimitor! Ce alimente conţine dieta cu care Adele a slăbit 45 de kilograme

1 adele slabit jpg jpeg

Adele a slăbit uimitor, ajungând să dea jos până la 45 de kilograme. Vedeta care a reuşit să cucerească publicul prin vocea ei, în ciuda fizicului, a avut o voinţă de fier, iar acum pare de nerecunoscut. Dieta Sirtfood”, o cură extrem de săracă în calorii ar fi stat la baza transformării artistei.

În ce constă dieta urmată de Adele

Spre deosebire de celelalte planuri de dietă, cum ar fi Keto, Atkins sau Paleo, aceasta este o dietă mai puţin cunoscută, care pare să se bazeze mai degrabă pe conceptul de a-ţi alimenta corpul cu ajutorul sucurilor verzi şi cu alimente cu conţinut scăzut de calorii, în anumite combinaţii specifice, notează csid.ro.  Întreaga idee şi focalizare a acestei diete este de a creşte metabolismul organismului, ceea ce este cu adevărat esenţial în procesul de ardere a kilogramelor în plus, iar ceea ce face este, în esenţă, să activeze „gena slabă”, cu ajutorul consumului de alimente care sunt bogate într-un anumit tip de protein, numite sirtuine.

Slăbesc şi detoxifiază. 5 alimente care te ajută să-ţi cureţi organismul în orice sezon

Iniţial inventată de nutriţioniştii din U.K., Aidan Goggins şi Glen Matten în anul 2016, această dietă solicită creşterea nivelului de sirtuine din corp pentru a reduce inflamaţia şi a creşte rata metabolismului per total.

Cum funcţionează dieta cu care Adele a slăbit 45 de kilograme

Modul în care funcţionează, dieta Sirtfood este bazat în primul rând prin restricţionare. Oamenii sunt nevoiţi să consume un număr de 1000 de calorii pentru primele trei zile ale săptămânii şi apoi pot creşte la 1500 de calorii, treptat. Persoanelor care ţin dieta li se recomandă să consume alimente care sunt bogate în sirtuine, cum ar fi sucurile verzi, alimentele precum salata kale, căpşuni, ceapă, pătrunjel, afine şi capere - ideea este să folosiţi aceste ingrediente, în diferite combinaţii.

Reţetă desert, fără zahăr şi făină. Prăjitura cu banane care nu îngraşă!

Alte alimente care sunt permise în timpul dietei sunt hrişca, nucile şi condimentele precum turmericul. În plus, elementele surprinzătoare din planul alimentar sunt consumul de băuturi precum cafea, ceai verde, vin roşu şi chiar consumul de ciocolată neagră.