Grăsimea de pe corp. Cum să o elimini de pe burtă, coapse, braţe

grasime abdominala jpeg

Dacă vrei să scapi de grăsimea de pe corp, adică mai exact de excesul de grăsime de pe şolduri, coapse, burtă şi partea superioară a braţului, urmează sfaturile noastre!

Grăsimea de pe corp - Cum scapi de grăsimea de pe burtă

Grăsimea de pe burtă poate indica o problemă cu glandele suprarenale. Stresul pe termen lung,determină organismul să producă prea mult cortizol,care poate creşte nivelul de glucoză din sânge. Acest lucru declanşează eliberarea de insulină,obligând organismul să stocheze excesul de glucoză sub forma depozitelor de grăsime din jurul stomacului.

Citeşte şi:

Dieta cu fructe şi legume

Dieta dulce-acrişoară cu vişine

Ca să scapi de grăsimea de pe corp, ai grijă ce pui în farfurie

Evită produsele alimentare greu de digerat şi mănâncă legume viu colorate şi proaspăte. Totodată,creşte aportul de alimente cu puţine calorii (cereale integrale,legume,peşte şi carne) şi evită alimentele cu indexul glicemic mare (alimente procesate,zahăr,produse lactate,bere,vin,suc din fructe şi cafea).

Găteşte cu ghimbir Ghimbirul ajută la menţinerea nivelului de zahăr din sânge la fel de eficient ca şi medicamentele. Consumă la micul dejun şi ouă,deoarece acestea sunt săţioase. Fă sport ca să elimini grăsimea de pe corp Poţi să scapi de grăsimea abdominală cu exerciţiile cardiovasculare. Aleargă,mergi cu bicicleta sau înoată. Dar nu exagera cu acestea,deoarece pot creşte producţia de cortizol.

Cum scapi de grăsimea din jurul pieptului

Excesul de grăsime din jurul sânilor se poate forma din cauza carbohidraţilor sau poate fi un semn că ai o tiroidă lentă. Această glanda reglementează rata la care va arde caloriile din alimente.

Eimină cerealele şi carbohidraţii rafinaţi,cum sunt orezul alb şi pastele,pentru a vedea dacă se reduce

. Apoi,introdu în alimentaţie,pe rând,carbohidraţi nerafinaţi,cum sunt orezul sălbatic şi quinoa. Creşte aportul de iod şi

,pentru a ajuta tiroida,consumând orez brun,usturoi,ficat şi ceapă.

Practicând pilates poţi scăpa de grăsimea din jurul pieptului. Acest sport contribuie şi la consolidarea şi definirea muşchilor spatelui.

Cum elimini grăsimea de pe braţe

Grăsimea de pe braţele superioare poate să apară din cauza toxinelor din organism şi a nivelurilor reduse de testosteron,în special la femeile în vârstă. Oamenii de ştiinţă spun că până şi substanţa toxică denumită bisfenol-A,care se găseşte în recipientele alimentare din plastic,pot determina organismul să stocheze excesul de grăsime.

O dietă bogată în calciu accelerează pierderea de grăsime. Mănâncă iaurt,brânză de vaci,tofu şi lapte de soia. Consumă un mic dejun bogat în proteine de trei ori pe săptămână.

Boxul şi yoga sunt sporturi care lucrează şi tonifică partea superioară a braţelor.

Grăsimea de pe corp - Scapă de grăsimea de pe coapse

Consumă multe fructe,legume,iaurt natural,şi cereale integrale şi evită alcoolul şi băuturile cu conservanţi şi coloranţi.

Mergi cât mai mult pe jos pentru coapse,gambe şi fese fără grăsimi.