Greşeli de evitat în timpul unei diete!

simeon stalpnicul png

Nu se compară nimic cu acel moment în care găseşti o dietă care funcţionează pentru tine şi te satisface. Pentru multe femei, însă, dietele sunt atât o binecuvântare, cât şi un risc major pentru sănătatea lor. Iată la ce trebuie să ai grijă, atunci când vrei să slăbeşti.

Preapuţine caloriiUnul dintre „aşa nu-urile” la care trebuie să ai grijă,este consumul insuficient de calorii. Dacă te simţi mereu obosită şi fără energie,acestea sunt cele două semne majore care te anunţă că nu mănânci suficient şi că metabolismul tău a încetinit,pentru a conserva resursele de grăsime. În fond,fix acest consum de cât mai multe surse sănătoase de calorii te poate ajuta să pierzi în greutate.

Această frică constantă de a nu mânca prea mult,nu numai că duce,în timp,la un aport de calorii insuficient,dar,de asemenea,şi la un mod de gândire deformat în ceea ce priveşte alimentaţia. Adu-ţi aminte că mâncarea reprezintă combustibilul tău zilnic,care îţi permite să ai suficientă energie pentru a face toate lucrurile programate.

Atunci când zahărul din sânge scade într-atât încât ajungi să tremuri sau să devii capricioasă,se întâmplă două lucruri:corpul tău începe să stocheze grăsimea,şi  nivelul de insulină explodează,iar mai târziu scade foarte mult,lăsându-te slăbită şi epuizată. Pentru a preveni aceste perturbări,asigură-te că-i oferi organismului tău alimentele necesare pentru a funcţiona,la fiecare 3-4 ore.

Orele prea puţine de somn,în combinaţie cu o dietă extremă,pot cauza probleme serioase de greutate. Somnul permite hormonilor să-şi "facă treaba" şi accelerează topirea grăsimilor. Fără cel puţin 7 ore de somn,te îndrepţi lejer către o suprasolicitare a organismului şi o depozitare excesivă de grăsimi.

Citeşte şi:

Soluţii practice care te ajută să reduci consumul de zahăr

Dieta pentru pofticioase

Fierul este elementul ce încarcă cu energie celulele sangvine care asigură buna funcţionare a metabolismul tău. De asemenea,ajută la îmbunătăţirea digestiei,importantă pentru pierderea în greutate. Sursele de top,bogate în fier,includ alge marine,carne,fructe de mare,ciocolată,stafide,seminţe de chia şi frunze verzi.

Acestea sunt importante pentru zahărul din sânge,cât şi pentru metabolism,ambele fiind responsabile pentru pierderea în greutate. Proteinele sporesc arderile din organism şi îmbunătăţesc capacitatea musculară de a arde grăsimile,chiar dacă nu eşti o persoană activă. Găseşti suficiente proteine în iaurt,peşte,albuş de ou,seminţe de chia,carne de pui,curcan şi frunzele verzi (salată,spanac,leurdă).Recente

jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg