Iubeşti să mergi pe bicicletă, dar unde o depozitezi iarna?

1 65306 original jpg jpeg

Mersul pe bicicletă este un adevărat trend indiferent de vârstă, aşa că este normal să ai şi tu una, dar depozitarea ei poate să ridice adevărate probleme. Totuşi, este momentul să afli că nişte băieţi deştepţi s-au gândit şi la asta şi au găsit soluţia.

Acum,îţi poţi păstra mijlocul de transport preferat în siguranţă,la primul garaj de biciclete din Bucureşti. 

Cum ai grijă de bicicleta ta?

Până acum câţiva ani,femeile pedalau pentru a-şi întreţine condiţia fizică. Deşi în Bucureşti,ca şi în alte oraşe mari din România,mersul pe bicicletă părea mai mult un sport extrem,odată cu dezvoltarea acestui obicei,tot mai multe femei au ales vehiculul pe două roţi ca mijloc de transportîn viaţa de zi cu zi.

Toamna este o perioadă sensibilă,care presupune investiţii regulate în mijlocul tău de transport pe două roţi – de la lubrifianţi,la vasilină,protecţie de vânt,apărători împotriva noroiului şi a apei de pe carosabil,faruri speciale anti-ceaţă sau soluţii profesionale de spălat. Totodată,nu uita de anvelopele care sunt foarte importante pentru a face faţă condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe lângă astea,dacă stai la bloc,depozitarea devine o altă problemă stringentă.

Primul garaj pentru biciclete

VeloGaraj este un garaj specializat în depozitarea sigură şi optimă a bicicletei tale. Lansat de curând,acesta a fost luat cu asalt în special de femei,chiar dacă nici bărbaţii nu au refuzat o astfel de ofertă.

Pe de altă parte,gândeşte-te că nu mai ai grija vehicului care atrage interesul hoţilor,fie că o depozitezi în boxa scării-care este cel mai des ţinta infractorilor,fie că o legi pe casa scării sau că o pui în balcon.

Maria,una dintre primele utilizatoare ale acestui serviciu spune că „e mai mult decât o idee excelentă. Când măgândesc că pentru doar 240 de lei bicicleta mea este în siguranţă şi că nu mai trebuie să mă lovesc de ea oriunde în casă,mă liniştesc”.

VeloGaraj,primul garaj de biciclete din Bucureşti,este un produs conceput de Veloteca,magazin de biciclete din Bucureşti,care aduce în acelaşi loc peste 30 de branduri cunoscute (Cross,Corratec,Contec,Slime,KMC şi multe altele),pentru copii,femei şi bărbaţi,piese de schimb,componente,echipamente de ciclism şi accesorii.