Leguma care te ajută să slăbeşti trei kilograme în trei zile

1 66755 original jpg jpeg

În ciuda faptului că surplusul de greutate corporală se acumulează în timp, atunci când vine vorba despre pierderea acestuia, cu toţii ne-am dori să putem slăbi peste noapte. Iată că există o legumă care ne poate scăpa de trei kilograme în trei zile.

Bogat în vitamine,ardeiul gras are capacitatea de a arde grăsimile acumulate,iar o dietă bazată pe această legumă nu ne pune sănătatea în pericol. Cercetătorii de la Universitatea din Bruxelles au descoperit că ardeiul gras conţine o substanţă capabilă să ardă grăsimile din organism.

Cum se ţine dieta

"Ideal este să înlocuiţi cafeaua de dimineaţă cu o cană de ceai de gălbenele, iar pentru accelerarea metabolismului, puteţi adăuga în ceai şi foarte puţin ardei iute tocat. La ceai puteţi mânca şi puţină brânză degresată. După o jumătate de oră trebuie să consumaţi trei ardei graşi cruzi. Dacă vă este foarte foame, puteţi mânca şi puţină brânză de vaci degresată sau două ouă fierte tari. Cu o oră înaintea mesei de prânz mâncaţi încă un ardei gras. La prânz ar trebui să consumaţi o salată de legume din care să nu lipsească, evident, ardeiul gras. La cină, rezumaţi-vă la un ardei gras cu brânză de vaci degresată. Apă plată puteţi bea în orice cantitate, oricând între mese, dar niciodată în timpul acestora, pentru a nu dilua sucurile gastrice şi a nu îngreuna digestia",recomandă dr. Laurenţiu Luca,directorul Clinicii PULS.

Află cum să slăbeşti trei kilograme în trei zile AICI.