Slăbeşte 10 kg consumând la discreţie morcovi şi grepfruit

Greutatea ideală nu este imposibil de atins. Îţi propunem încă o dietă care a dat roade pentru mulţi din cei care au urmat-o. În multe cazuri, respectând principiile ei s-a putut slăbi chiar şi 10 kg. Dacă te hotărăşti s-o urmezi, să ne spui şi nouă ce rezultate ai obţinut.
Combinaţia de morcovi şi grapefruit joacă rol de inamic pentru grăsimi. Substanţele benefice din morcovi,cum este betacarotenul,care ajută vederea,şi cele din grapefruit,printre care cele care scad nivelul de colesterol „rău“din organism,acţionează împreună pentru topirea a numai puţin de zece kilograme.
Ce alimente trebuie să eviţi
Cât ţii acest program de slăbit,nu mai folosi sare în mâncare,condimente,renunţă la alcool,dulciuri,grăsimi şi uită de zahăr. Toate acestea inhibă efectul dietei. Sosurile,lactatele şi brânzeturile sunt interzise.
De ce e bine să consumăm brânzeturi mucegăite
Alege doar carnea slabă,fără pieliţe,şi prepar-o fără să utilizezi ulei. Trebuie să te hidratezi foarte bine şi să bei cel putin 2 litri de apă.
Când ţi-e sete,bea suc de morcovi şi grapefruit
În timpul curei nu e bine să bei cafea – o poţi înlocui cu ceai verde. Te poţi delecta cu sucul de morcovi şi grapefruit ori de câte ori simţi nevoia să bei şi altceva în afară de apă.
Morcovul are puţine calorii şi multe fibre alimentare,care te ajută să te saturi rapid. Despre grapefruit se spune că,dacă mănânci un fruct după o masă consistentă,te ajută să arzi cu 20% mai rapid caloriile ingerate.
Pentru a prepara sucul,ai nevoie de un grapefruit,patru morcovi,două linguriţe de suc de lămâie şi doi centimetri şi jumătate dintr-o rădăcină de ghimbir. Din toate aceste ingrediente faci o super băutură,care stimulează arderile în organism şi accelerează metabolismul.
Aşa ţii dieta cu suc de morcovi
Fă-ţi stocul de alimente pentru o săptămână,îndepărtează toate ispitele culinare şi înarmează-te cu voinţă. Iată în ce constă dieta care te poate schimba radical.
Luni
Mic dejun:mănânci un grapefruit şi un morcov mare crud;
Prânz:o porţie de carne de pui fiartă,un grapefruit şi doi morcovi mari cruzi;
Cină:două portocale,un grapefruit,o ceaşcă de cereale integrale şi doi morcovi cruzi.
Marţi
Mic dejun:un grapefruit;
Prânz:un morcov mare crud,o portocală,o ceaşcă de cereale integrale;
Cină:un morcov mare crud şi o portocală.
Miercuri
Mic dejun:un grapefruit;
Prânz:un grapefruit,30 g carne slabă de vită (pui sau peşte) şi un morcov mare fiert;
Cină:un grapefruit.
Joi
Mic dejun:un grapefruit,o porţie de salată preparată din doi-trei morcovi mari,cruzi şi raşi,cu puţin suc de lămâie,un vârf de cuţit de scorţişoară şi o linguriţă de miere;
Prânz:o porţie de salată de morcovi,preparată ca la micul dejun şi un grapefruit;
Cină:un grapefruit şi încă o porţie de salată de morcovi.
Vineri
Mic dejun:un grapefruit şi o jumătate de litru de suc prospăt de citrice;
Prânz:un grapefruit şi o jumătate de litru de suc prospăt de citrice;
Cină:un grapefruit şi o jumătate de litru de suc prospăt de citrice.
Sâmbătă
Mic dejun:un morcov mare fiert,un ou fiert tare şi o felie de pâine neagră;
Prânz:doi morcovi mari fierţi,un ou fiert tare şi o felie de pâine neagră;
Cină:ca la micul dejun.
Duminică
Mic dejun:un morcov mare crud,un grapefruit şi 500 ml suc proaspăt de morcovi;
Prânz:un morcov mare crud,un bol de fulgi de ovăz,un grapefruit şi 500 ml suc proaspăt de morcovi;
Cină:un morcov mare crud,un grapefruit şi 500 ml suc proaspăt de morcovi.