Ce spune forma buzelor tale despre personalitatea ta

Știai că buzele subțiri sunt asociate cu autocontrolul, iar cele pline de volum cu sensibilitatea și empatia? Iată ce poate să spună forma buzelor tale despre personalitatea ta! 

image

Știința Citirii Feței spune că ochii sunt fereastra sufletului și că buzele reprezintă un indicator al caracterului nostru. Astfel, dimensiunea și forma buzelor pot influența modul în care suntem percepuți de ceilalți. Prin urmare, iată spun buzele tale despre personalitatea ta!  

Buze pline de volum și moi 

Dacă ai buzele pline de volum și moi înseamnă că ești o persoană empatică și sensibilă. În plus, se spune că persoanele cu buze pline de volum prețuiesc relațiile mai mult decât orice, iar femeile cu această trăsătură au instinctul matern dezvoltat. 

Citește și: Ce spune anotimpul în care te-ai născut despre personalitatea ta 

Buze subțiri 

Persoanele care au buze subțiri știu că se controleze în momentele critice, fiind mai rezervate decât altele. Pot părea introvertite și prudente în comportament. Sunt independente și întotdeauna au o motivație. 

Buze în formă de inimă 

Dacă buzele tale sunt în formă de inimă înseamnă că te simți confortabil alături de ceilalți, îți place să socializezi, iar solitudinea nu te caracterizează. De asemenea, ești o persoană romantică și iubitoare, însă uneori tinzi să le atragi atenția celorlalți prin dramă. 

Buze asimetrice 

Forma buzelor tale este asimetrică? Înseamnă că ai un temperament variabil. Te adaptezi rapid la situații noi, însă îți schimbi rapid starea de spirit. De asemenea, ai o memorie foarte bună, ești spontan și, uneori, impulsiv. Totodată, asmietria sugerează că ai un suflet bun și le sari altora în ajutor, atunci când este nevoie.

Poate ești interesat și de: Test. Ce spune ușa pe care o alegi despre personalitatea ta. Ești încrezător sau autocritic? 

Buza superioară subțire 

Dacă buza superioară este subțire, înseamnă că ești înzestrat cu calități excelente de lider. Ești o persoană pozitivă, ai multă energie și întotdeauna știi cum să îi convingi pe ceilalți să facă ceea ce tu îți dorești. Cu toate acestea, natura încăpățânată s-ar putea să îți pună piedici în dragoste. 

Buze strânse 

Temperamentul sever și reticența în exprimarea emoțiilor sunt trăsăturile persoanelor cu buzele strânse. Acestea pot fi disciplinate și concentrate pe obiectivele lor. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg