Cea mai excentrică zodie a horoscopului. Prin ce se deosebește față de altele

Potrivit astrologilor, există un anumit nativ care reușește să câștige detașat titlul de „cea mai excentrică zodie‟. Care poate fi? 

image

De regulă, persoanele excentrice își trăiesc viața după propriile reguli și nu îi lasă pe cei din jur să le dicteze ce trebuie să facă. Cu siguranță, cunoști pe cineva care are un stil vestimentar deosebit sau care se comportă diferit față de majoritatea oamenilor. 

Și în aceste cazuri, astrologia deține explicația pentru care unii oameni sunt mai „libertini‟ decât alții. Totul ține de semnul lor zodiacal! 

Citește și: Horoscop. Ce calități admiră la tine cei din jur, în funcție de zodia în care te-ai născut 

Locul 5: Fecioara

Pe locul cinci în topul celor mai excentrice zodii se află Fecioara. Curioasă din fire, zodia Fecioară iubește să experimenteze lucruri noi, este inventivă și apreciază persoanele care fac ceea ce simt. La rândul său, Fecioara își dorește să arate cât este de independentă și nu se dă înapoi de la excentricități. 

Locul 4: Pești 

Una dintre plăcerile vieții ale zodiei Pești este să își facă prietenii fericiți. Acest lucru înseamnă că personalitatea sa tinde să se schimbe constant în funcție de persoanele cu care își petrece timpul. Pentru a nu-și pierde prietenii, zodia Pești se poate comporta excentric, fiind un burete de energie și sentimente. 

Locul 3: Săgetător 

Imprevizibilul Săgetător își trăiește viața fără limite și se poate răzgândi constant, lucru care îi poate deruta pe cei din jur. Planeta conducătoare a acestui semn de foc este Jupiter, care încurajează zodia Săgetător să își depășească limitele și să își exprime emoțiile, uneori la extrem. 

Locul 2: Scorpion 

În general, zodia Scorpion este ca un magnet pentru cei din jur și nu îi pasă dacă cineva o judecă pentru acțiunile sale excentrice. În plus, Scorpionilor nu le este frică să își asume riscurile pe care majoritatea semnelor zodiacale le-ar evita cu fermitate. De asemenea, ei au capacitatea de a-și vindeca rapid rănile emoționale și pot tolera dezamăgirile. 

Vezi și: Top 3 cele mai sexy și pasionale zodii. Balanța te va surprinde!

Locul 1: Vărsător 

Pe primul loc în topul celor mai excentrice zodii se află zodia Vărsător. Vărsătorii sunt mereu visători și nu se dau înapoi de la excentricități. Le place să experimenteze tot ce este nou, fiind și buni investigatori. 

Cei mai mulți Vărsători au o personalitate „neconvențională, rebelă, individualistă, inventivă‟ și nu le pasă de părerile celor din jur când vor să realizeze ceea ce și-au propus. 

Poate de aceea și multe personalități importante ale lumii s-au născut sub acest semn, cum ar fi Jules Verne, Abraham Lincoln sau Mozart. 

Sursă foto: Shutterestock