Forma nasului, indicator al personalității. Ce poate să spună despre tine

Știai că poți să descoperi lucruri interesante despre o persoană doar dacă îi vei analiza forma nasului? Spre exemplu, se spune că un nas scurt poate indica o stimă de sine scăzută, iar unul drept și lung arată maturitate spirituală. 

image

Există diferite tipuri de forme ale nasului, fiecare cu caracteristicile sale. Una dintre acestea este cea romană, adică nasul alungit, cu vârful înclinat în jos. Se spune despre purtătorii ei că sunt persoane curajoase și că au capacitatea de a lua decizii precise, scrie „Bright Side”. De asemenea, sunt ambițioase, adoră provocările și tind să prospere în afaceri când ajung la vârsta mijlocie. Descoperă și alte caracteristici interesante! 

Citește și: Test de personalitate. Alege un fluture și descopră lucruri noi despre tine! 

Nas scurt 

Așa cum am menționat anterior, persoanele cu stimă de sine scăzută pot avea nasul scurt. Ele pot fi nehotărâte, iar în relațiile de cuplu au tendința să fie geloase. De asemenea, aceste persoane iubesc libertatea mai mult decât orice. 

Nas „acvilin‟  

O altă formă este nasul acvilin sau coroiat, cu osul curbat și vârful orientat în jos. Se spune că purtătorii acestei forme pot fi buni antreprenori, deoarece sunt foarte rezistenți la stres și presiune, sunt ambițioși și serioși în tot ce își propun. 

Nas drept și lung 

Un nas drept și lung indică maturitate spirituală. Persoanele purtătoare sunt pasionate de lectură și pot fi buni profesori. Cu toate acestea, grijile și gândurile negative îi pot pune în situații dificile. 

Nas „grecesc‟ 

Un nas grecesc are vârful alungit și nările înguste, iar purtătorii acestei forme sunt persoane perseverente și de încredere. Pot fi pasionate de artă sau de antreprenoriat. Femeile sunt, de obicei, independente și pot avea funcții înalte. 

Citește și acest articol: Test. Care este prima impresie pe care o lași? Ornează aceste biroșe și o să descoperi! 

Formă robustă

Această formă implică un aspect robust și este des întâlnită la bărbați. Se spune despre aceste persoane că sunt generoase, emotive, sensibile, dar și precaute. Le place să îi ajute pe alții și să își facă prieteni. Femeile cu un astfel de nas pot dezvolta abilități în managementul hotelier sau în domenii conexe. 

Sursă foto: Shutterstock