3 lucruri pe care orice femeie le face toamna

1 77378 original jpg jpeg

Odată cu venirea toamnei, fiecare femeie se confruntă cu schimbări pe toate planurile. Programul şi obiceiurile suferă şi ele modificări pentru a face mai uşoară adaptarea la temperaturile scăzute. În încercarea de a se adapta există 3 lucruri pe care şi tu le faci şi care arată cât de mult se aseamănă femeile între ele!

Porţi haine largi

Dacă toată vara ai ales să porţi ţinute care să îţi pună în evidenţă corpul, în sezonul rece îţi par mai tentante hainele care nu numai că nu lasă multă piele la vedere, ci sunt şi extrem de comode. Te poţi mişca liber şi, în plus, arată foarte modern dacă ştii să le combini. Sfat: dacă optezi pentru o pereche de pantaloni mulaţi, poţi purta în partea de sus un pulover de dimensiuni mari. Evită să porţi două piese vestimentare largi în acelaşi timp, deoarece pot crea iluzia că ai câteva kilograme în plus.

Mixezi cu greu hainele între ele

O rochie poate fi asortată imediat cu o pereche superbă de sandale, însă toamna eşti nevoită să faci un exerciţiu mai aplu de imaginaţie pentru a reuşi să combini în mod armonios hainele între ele. Dacă vrei să simplifici lucrurile şi să nu petreci prea mult timp în faţa oglinzii mergi pe combinaţii de nonculori şi pe piese vestimentare clasice, care merg foarte uşor purtate într-o mulţime de combinaţii.

Încerci un nou plan de dietă

Nu mai este mult timp până la intrarea în noul an, aşa că îţi doreşti să capeţi silueta mult visată. De aceea, îţi propui să măreşti frecvenţa antrenamentelor la sală şi să ai grijă la ceea ce mânânci. Renunţi la alimentele de tip fast-food, la dulciuri şi la orele nepotrivite de a lua cina. Planul tău poate fi distrus odată cu preparatele tentante de la masa de Crăciun, însă cu puţină voinţă poţi face ce ţi-ai propus.