4 alimente pe care să le consumi iarna, pentru o sănătate optimă

this powerful combination can cure most diseases acts instantly against colds flu 600x444 jpeg

Natura este permanent în armonie cu stările noastre, chiar şi cu alimentaţia zilnică. Ca un acupuncturist antrenat în medicina tradiţională chineză, ştim că în sezonul rece, mănâncarea poate stimula IQ-ul nostru şi forţa de viaţă vitală care ne păstrează puternice şi sănătoase.

Iată care sunt cele patru alimente care trebuie consumate în sezonul rece:

1. Usturoiul şi ghimbirul

Atunci când este frig afară,corpul trebuie să lucreze dublu pentru a menţine circulaţia sângelui. Prin consumul de alimente de încălzire,suntem capabile să stimulămenergie,care promovează mişcarea şi căldura în organism.Usturoiul şi ghimbirul conţin antioxidanţi şi trebuie adăugaţi  la dieta ta de iarnă,deoarece aceştia încălzesc stomacul şi splina,care sunt responsabile pentru digestia şi asimilarea de substanţe nutritive.Dacă ai senzaţie de balonare după masă,  iar temperatura de pe burtă este neutră sau rece la atingere,bea o ceaşcă de ceai de ghimbir,care este un supliment puternic sau adaugă usturoi în următoarea masă.

2. Fructele de pădure,goji

Acestea sunt mult mai cunoscute,deoarece sunt un remediu pe bază de plante folosite în China antică pentru îmbunătăţirea circulaţiei sângelui. Ele sunt considerate un tonic hrănitor şi au un efect de întărire asupra rinichilor,care sunt slăbiţi din lipsă de somn,surmenaj şi vreme rece.

Sunt folosite pentru

asupra minţii,precum şi a tulburării de somn şi prevenirea constipaţiei. Consumă de la una la patru linguri pe zi,pe care le poţi pune în apă fierbinte pentru a face un ceai aromat sau consumă-le ca o gustare.

3. Ciupercile

Ciupercile sunt puternice tonice renale care stimulează imunitatea şi ajută la circulaţia sângelui. Deoarece acţionează asupra rinichilor,care în medicina chineză sunt organele asociate cu frica,au un efect calmant asupra organismului. Găteşte ciupercile aşa cum îţi plac,pe care le poţi condimenta cu cimbru pentru beneficiile digestive adăugate.

4. Cartofii dulci

Potrivit medicinei chineze,cartofii dulci şi multe alte legume rădăcinoase stimulează energia rinichilor şi ne ajută să ne menţinem căldura în organism. În plus,hrănesc organele şi ţesuturile. Cartofii dulci si copţi,la care se adaugă un pic de scorţişoară,migdale,agave,lapte de cocos sau alte topping-uri,ne ajută să facem un tratament sănătos rinichilor pe timp de iarnă.  Recente

Relatie toxica  Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat  sursa   Shutterstock jpg
corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg