4 obiceiuri care îţi schimbă viaţa în bine

1 78237 original jpg jpeg

Viaţa se desfăşoară într-un ritm alert şi, nu de puţine ori, simţim că nu putem ţine pasul cu ea. Familia, serviciul şi copiii îţi solicită mult timp, încât ajungi să te neglijezi. Pentru a avea o viaţă mai bună şi mai împlinită, ţine cont de următorii paşi!

1. Odineşte-te suficient

Dormi cel puţin 7 ore pe noapte. Somnul e la fel de important pentru organism aşa cum este apa, dar de multe ori uităm acest lucru. Milioane de oameni de pe întreg globul se confruntă cu insomnii sau au un program de somn haotic. În urma studiilor realizate de Asociaţia Naţională de Somnologie , s-a contatat că există peste 70 de tipuri de tulburări de somn. Concluzia: nu neglija importanţa somnului.

2. Metode pentru relaxarea minţii

Acestea au rolul de a-ţi da o stare de bine şi de a te ajuta să te detaşezi de toate problemele de peste zi. Le poţi face înainte de culcare şi dimineaţa, imediat după ce te-ai trezit. În ce constau? Primul pas este să te concentrezi pe respiraţie, să inspiri şi să expiri cât mai profund. Al doilea pas constă în a te gândi la motive pentru care eşti recunoscătoare, gratitudinea fiind una din metodele de a te face să fii conştientă de prezent şi de lucrurile bune care au loc în viaţa ta.

3. Exerciţii fizice intense

În ciuda dovezilor incontestabile care arată cât de multe beneficii aduc corpului, doar o treime din populaţia cu vârste curprinse între 25 şi 64 de ani practică sport cu regularitate. Exerciţiile fizice făcute dimineaţa îţi vor da energie pentru întreaga zi, îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi previn apariţia stresului şi a depresiei.

4. Hrană pentru minte

Citeşte şi investeşte în educaţia ta. Nu lăsa să treacă o zi fără să fi citit măcar câteva pagini. Chiar dacă nu dispui de mult timp, poţi face acest lucru în drumul spre serviciu sau seara, înainte de culcare. Poţi asculta şi cărţi audio atunci când te afli la volan. Vei vedea că memoria şi imaginaţia se vor îmbunătăţi şi vei percepe lumea într-o manieră diferită, mult mai amplă.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg