5 fresh-uri din fructe şi legume care te ajută să îţi recapeţi energia

1 69346 original jpg jpeg

Pe lângă faptul că au un gust extrem de plăcut, băuturile naturale din fructe şi legume au numeroase proprietăţi nutritive care ne întăresc sistemul imunitar, protejându-ne sănătatea.

Aceste sucuri au un aport caloric mult mai scăzut decât cel al băuturilor carbogazoase şi conţin extrem de multe vitamine şi minerale de care corpul nostru are nevoie,şi pe care nu le putem găsi în bauturile din comerţ. 

Totodată,o dietă echilibrată,în care sunt incluse şi fresh-urile,poate da rezultate nemaipomenite în ceea ce priveşte cura de slăbire,deoarece organismul nu va mai fi privat de necesarul zilnic de vitamine şi minerale.

Ziarul Ring îţi propune mai multe combinaţii delicioase de fructe şi legume care te vor ajuta să îţi începi ziua în forţă.

Suc de morcovi şi sfeclă-Sfecla roşie are proprietatea de a stimula oxigenarea ţesuturilor şi este cunoscută ca un bun adjuvant în tratarea cazurilor de leucemie şi cancer,boli de ficat,artrită reumatoidă,intoxicaţii sau varice.

În combinaţie cu morcovul,care conţine vitaminele A,B1,B2,C,săruri minerale şi beta-caroten,acest suc poate asigura o parte considerabilă din necesarul zilnic de vitamine.Recente

Ruj jpg
pisica furioasa shutterstock 1763149937 jpg
burnout jpeg
SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg