Află cum să citeşti corect eticheta sucurilor 100% naturale

1 72255 original jpg jpeg

Eticheta oferă informaţii necesare, suficiente şi uşor de citit şi înţeles pentru a alege un produs potrivit nevoilor consumatorului. Sucurile 100% naturale din fructe sunt sursă de vitamine şi minerale ce aduc energia necesară pentru a întâmpina orice provocare.

Pentru a alege varianta sănătoasă de suc, citirea informaţiei de pe etichetă este ritual indispensabil.

Atenţia la etichetă este un comportament esenţial pentru un stil de viaţă echilibrat.  

Producătorul are obligaţia de a menţiona,conform legislaţiei în vigoare,toate detaliile care îl pot ajuta pe client să aleagă ce este cel mai potrivit pentru el. Printre acestea se numără lista tuturor ingredientelor şi cantitatea fiecăruia,proprietăţile compoziţiei,valorile nutriţionale – care indică şi consumul de referinţă – sau termenul de valabilitate. Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra produsului,eticheta poate conţine detalii despre metodele de fabricaţie,informaţii despre originea şi provenienţa materiei prime şi instrucţiuni de utilizare şi depozitare. Lipsa de pe etichetă a oricărora dintre aceste aspecte ȋi oferă dreptul clientului de a cere mai multe informaţii de la producător sau de a refuza achiziţia produsului. 

Cum citeşti eticheta sucurilor 100% naturale 

Sucul 100% natural este obţinut 100% din fructe sau legume şi este important de reţinut că eticheta unui astfel de suc NU conţine în lista ingredientelor adaos de zahăr,conservanţi,coloranţi,apă sau aditivi alimentari (E-uri).

Sucurile 100% naturale sunt identificate şi prin existenţa pe eticheta a simbolului NFC – „not from concentrate” – care indică faptul că nu sunt fabricate din concentrat. 

Un suc 100% natural are întotdeauna culoarea şi aroma provenite din fructele sau legumele din care a fost obţinut,acesta păstrând gustul autentic mai acrişor sau mai dulce.

Cu cât sucurile sunt mai puţin procesate,cu atât nutrienţii se păstrează în compoziţia acestora. Pentru a asigura păstrarea produselor pe o perioadă cât mai îndelungată,fără conservanţi sau alte substanţe care pot altera conţinutul produselor,atenţia la procesul şi etapele de fabricaţie este obligatorie. Recente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg