Ai pielea feţei obosită? Iată de ce

1 67920 original jpg jpeg

Faţa ta arată că este obosită, dar tu poate că nu te simţi. Chiar dacă dormi cele 8 ore, apar cearcănele şi zici că nu ai dormit de mult timp. Există o mulţime de motive pentru care ai putea arăta lipsită de energie.

Iată care sunt aceste motive:De ce apar cearcănele şi care este cauza lor:

De multe ori,cercănele sunt ereditare. Unele persoane,în special cele care au tenul măsliniu sau mai colorat,la acestea sunt generice cearcănele. Când vine vorba de tonul pielii şi cearcănele de sub ochi,femeile cu tenul mai închis au probleme cu hiperpigmentarea,care se întâmplă atunci când zone ale pielii devin mai închise din cauza unei supra-abundenţe de meleanină,pigmentul care-i dă culoare pielii.

Ceracănele devin mai vizibile pe măsură ce îmbătrânim. Deoarece pielea de sub ochi este atât de subţire,devine suprafaţa cea mai evidentă. De multe ori cearcănele sunt rezultatul pentru care se pierde volum de sub ochi.   

Alergiile. Pot fi ele prevenite?

Acestea sunt un alt inculpat. Pielea de sub ochi poate căpăta aspect de culoare închisă atunci când există simptome alergice,dar şi obiceiurile alimentare ar putea fi de vină. Nutriţia neechilibrată sau dieta accident pot contribui de apariţia cearcănelor,deoarece fluctuaţiile rapide de greutate pot duce la slăbire în zona feţei.

Cele mai bune remedii pentru îndepărtarea cearcănelor este adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Trebuie evitate lucrurile care ne fac rău,care ne fac să îmbătrânim mai repede,cum este expunerea la soare neprotejată şi fumatul. Din păcate această cauză este genetică,şi nu există nicio modalitate de a o preveni. Putem doar să reducem aspectul cearcănelor.

Cum pot fi ei trataţi:

Începe prin aplicarea unei creme hidratante care este specială pentru zona ochilor. Problema este că nu pot folosi ingrediente puternice în aceste creme,deoarece pleoapa este sensibilă. Altfel unele componenete din creme care ne-ar ajuta să remediem cearcănele sunt iritante pentru ochi. Cele mai multe tratamente se bazează pe o hidratare intensă,care are beneficiile ei. Umpluturile cu botox pot ajuta la adăgarea de volum. Acestea nu pot îndepărta sau acoperi definitiv cearcănele,dar pot face ochiul mai reflex şi mai uşor.Recente

interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat foto  Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional Sursa foto shutterstock 715595482 jpg