Aşa scapi de insomnie!

1 69572 original jpg jpeg

Grijile de zi cu zi, stresul şi stările de nervozitate te ţin trează toată noaptea? Nu te îngrijora! Remediile naturale te liniştesc şi-ţi aduc somnul.

Uleiurile volatile,de mare ajutor

O metodă simplă şi accesibilă de a înlătura insomniile este aromoterapia. Uleiurile volatile de levănţică,verbină,muşeţel şi uleiul esenţial de mandarină te vor ajuta să-ţi recapeţi starea de linişte. Mai poţi încerca,de asemenea,seara,un masaj  cu puţin ulei de levănţică.

Laptele şi mierea,un remediu dulce

Mierea este un leac eficient împotriva insomniilor. Seara,înainte de culcare,poţi bea cu înghiţituri mici,o cană de lapte cald cu miere. Laptele conţine triptofan,o substanţă care ajută la reglarea somnului,iar mierea,la rândul ei,ajută la asimilarea acesteia în corp.

Citeşte şi:

Ajutoare din cămară pentru un somn liniştit

Alimente care te scapă de însomnie

Băile cu lavandă chiar funcţionează!

Ce poate fi mai plăcut decât o baie caldă,seara,cu lavandă parfumată? Pentru aceasta vei avea nevoie de 100g de flori proaspete sau uscate. Baia îţi va relaxa muşchii şi îţi induce o stare de bine.  În plus,medicii mai recomandă băile calde (20-30 de grade C) la mâini şi picioare,timp de 5 minute cu sare marină.

Ceaiul de tei înlătură stările de nelinişte

Te perpeleşti toată noaptea în pat? Poţi combate stările de nelinişte cu ajutorul infuziei din flori de tei. Aceasta se prepară din una sau două linguriţe de tei uscat,peste care se toarnă apă clocotită. Cana se lasă acoperită 15 minute,după care se strecoară şi se îndulceşte cu miere. Se beau 2-3 căni pe zi,dintre care una seara la culcare.

Te mai ajută şi...

…suplimentele care conţin extracte de valeriană şi passiflora,uleiurile de roiniţă,ylang-ylang şi trandafir. Auto-reflexoterapia la nivelul tălpilor,folosind dispozitive de masaj care ne vor ajuta să ne detensionăm în cel mai scurt timp.Recente

Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg