Băuturi care alungă oboseala

1 70515 original jpg jpeg

Abia te-ai trezit şi te simţi mai obosită decât atunci când te-ai băgat în pat? Dacă da, încearcă una dintre băuturile pe care ţi le recomandăm.

Ceaiul de lămâie

Există numeroase beneficii ale ceaiului de lămâie. Printre acestea se numără şi faptul că alungă oboseala. Timpul optim de a-l bea este dimineaţa devreme,de îndată ce te trezesti. Făcând acest lucru,te împrospătezi de la primele ore ale dimineţii şi-ţi îmbunătăţeşti substanţial rata metabolică. Ceaiul de lămâie ţine departe somnolenţa şi oboseala şi-ţi schimbă starea de spirit instantaneu.

Citeşte şi:

14 reguli pentru un stil de viaţă sănătos

Cele mai bune ceaiuri pentru sănătatea ta

Ceaiul verde

Este cel mai bun remediu care te scapă de mahmureala şi oboseala cauzate de consumul de băuturi alcoolice şi a lipsei de somn. O cană mare deceaiverde cu lămâie va alunga mahmureala complet.

Suc de piersici

Aceste fructe reglează funcţionarea intestinelor şi îmbunătăţesc compoziţia sângelui. Piersicile sunt energizante şi uşor asimilabile de organism. Din acest motiv,generează o revigorare instantanee. Pentru a alunga oboseala,prepară un suc de piersici în fiecare dimineaţă.

Băutură cu morcovi şi miere

Morcovul este un aliment care furnizează organismului necesarul zilnic de vitamina A,protejează plămânii şi ajută sistemul respirator să funcţioneze bine. În acelaşi timp,ţine departe oboseala. Pentru asta,ai nevoie de o băutură cu morcovi şi miere. Aceasta se prepară astfel:pune într-un vas 30 g de miere,150 ml de suc de morcovi,o linguriţă de suc de lămâie şi o jumătate de linguriţă de scorţişoară. Amestecă bine ingredientele şi bea de 2-3 ori pe zi.

Infuzie cu ginseng românesc

Brânca Ursului sau ginsengul românesc este o plantă care alungă oboseala. Infuzia se obţine astfel:amestecă o linguriţă de plantă cu o cană de apă clocotită. Lasă la infuzat 15 minute şi bea ceaiul de 2 ori pe zi.Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg