Beneficiile mărului verde pentru corp, păr şi piele

1 75139 original jpg jpeg

Ştim că fructele sunt foarte bune şi sănătoase. Dar printre cele care pot fi mâncate pe tot parcursul anului sunt merele verzi. Acestea au nenumărate beneficii pentru păr, piele şi întregul organism.

Iată care sunt beneficiile mărului verde pentru corp:

1. Dacă mănânci în fiecare zi un măr verde,reduci riscurile de a dezvolta Alzheimer.2. Un alt beneficiu major pe care-l are mărul verde pentru corp este că are capacitatea de a ţine sub control nivelul zahărului din sânge. De asemenea,este cea mai bună gustare pentru persoanele diagnosticate cu diabet.3. Te gândeşti să ţii dietă? Merele verzi sunt ideale în acest sens. Sunt o gustare delicioasă şi sănătoasă,care conţin o cantitate mică de carbohidraţi.4. Mărul verde conţine o cantitate mare de minerale,cum sunt zincul,potasiul şi fierul,care sunt necesare organismului.5. Dacă suferi de indigestie,merele verzi te ajută să o combaţi.

1. Merele verzi sunt foarte bune pentru combaterea mătreţii. Tot ce trebuie să faci este să aplici suc de mere verde pe scalp şi să-l laşi să acţioneze două ore.

2. Substanţele nutritive care se găsesc în mărul verde întăresc firele de păr şi reduc căderea lor.

Iată care sunt beneficiile mărului verde pentru piele:

1. Ştiai că poţi folosi merele verzi ca o mască? Unul dintre avantajele majore ale merelor verzi este că ele pot înmuia pielea,ceea ce înseamnă că nu te vei confrunta cu puncte negre.

2. Merele verzi sunt cunoscute pentru faptul că au capacitatea de a reduce ridurile şi acneea,lăsând pielea strălucitoare şi curată.

3. Merele sunt surse bogate de antioxidanţi. Aşadar,fructele pot fi folosite pentru regenerarea celulară.

4. De asemenea,mărul verde conţine cantităţi mari de

A,B şi C,care sunt necesare pentru menţinerea frumuseţii pielii.

: