Ce fac dimineaţa cele mai frumoase supermodele

1 73450 original jpg jpeg

Alegerile pe care le faci la prima oră, de la micul dejun, setează tonul pentru întreaga zi. De fapt, ştiinţa spune că autocontrolul are influenţă asupra deciziilor, astfel încât voinţa este mult mai puternică în primele ore din zi. Rutinele de dimineaţă sunt cheia.

Acest lucru înseamnă că obiceiurile de dimineaţă nu trebuie lăsate pe mai târziu,pentru că nu vor mai fi făcute. În esenţă,trebuie bifate toate căsuţele pe care ştii că sunt necesare şi nu pot aştepta amânare.

Oamenii de ştiinţă ştiu acest lucru,şi modelele internaţionale o şti,şi urmează aceste ritualuri. Ele ştiu că rutina de wellness făcută dimineaţa este cheia pentru începerea zilei în cel mai pozitiv mod.

Iată care sunt secretele matinale ale marilor modele internaţionale:

Alessandra Ambrosio

„Îmi place să iau decizii dimineaţa,când mintea este în stare proaspătă. De asemenea,fac yoga,pilates şi metoda Bar şi să rămân motivată în ceea ce fac,pentru că ştiu cât sunt de importante ”,a declarat Alessandra Ambrosio pentru site-ul Self.com.

3d6941ae7441ea45b679bfa8b47c3788 jpg jpeg

Citeşte şi:Cum a slăbit modelul Alessandra Ambrosio

În plus,Alessandra a declarat pentru Vogue Paris că „ atunci când eşti singură este foarte important să meditezi asupra a ceea ce este cu adevărat important în viaţă. Micul dejun include avocado cu ouă prăjite sau uşor rumenite cu ulei de nucă de cocos şi o ceaşcă mare de cafea”,a mai spus aceasta.

Cara Delevingne

8305e039c11a132b71aec1a10715240e jpg jpeg

„Mă trezesc şi scriu trei pagini de nimic. Încep cu,”nu ştiu ce vreau să scriu...[Dar]”te simţi mult mai bine după. Poate fi un pic greu de făcut,uneori.....dar mă ajută să mă eliberez”,a declarat Cara Delevingne pentru revista Hello!.

Miranda Kerr

„Încep dimineaţa cu practicarea de meditaţi,care este proiectată astfel încât să încep ziua pozitiv şi înconjurată de o lumină de vindecare. De asemenea,îmi place să fac cel puţin 20 de minute de yoga sau pilates”,a declarat MirandaKerr pentru revista Vogue.

"Pentru maximum de energie şi vitalitate îmi fac un smoothie de putere verde, care este alcalizant şi bogat în vitamine şi minerale, după propria mea reţetă: ”apă de nucă de cocos proaspătă, o jumătate de sticlă de lapte de migdale, 1 lingură de pudră de acai, 1 lingură de goji, 1 lingură de spirulină, 1 lingură de cacao pudră, 1 lingură de maca pudra, 1 lingură de seminţe de chia, 1 lingură de pudră de proteine vegetariene şi 1 lingură de ulei de nucă de cocos."

b2b5584938f516ad8e5bbe823f7ea4cd jpg jpeg

Citeşte şi:Secretele de frumuseţe ale modelului Adriana Lima

 Karlie Kloss  

„Îmi place să ies prima dată afară dimineata. Mă trezesc un pic mai devreme,beau o cafea şi mă duc direct la un antrenament sau să alerg. Chiar dacă este pentru doar 20 de minute,mă ajută foarte mult", a declarat Karlie Kloss.

cb6a3ea1dd80eaa0e723db3022058323 jpg jpeg

"Atunci când mă întorc de la antrenament intru la duş şi îmi periez şi dinţii (sunt multitasking)! Nu am nevoie de foarte mult timp dimineaţa. La micul dejun mănânc o omletă  cu spanac,avocado şi dovlecei,apoi îmi continui treburile”,a declarat Karlie Kloss pentru site-ul Byrdie.co.uk

Credite foto:twitter.com