Ce să ai mereu în portofel pentru noroc

1 74396 original jpg jpeg

Eşti o persoană organizată şi atunci când mergi să te plimbi, dar în acelaşi timp, nu doreşti să cari multe după tine sau ca buzunarul să fie încărcat. Cu toate acestea, cea mai mare parte din oameni preferă să ţină o anumită sumă de bani în buzunar şi, de asemenea, alte lucruri esenţiale.

Banii nu este singurul lucru pe care oamenii preferă să-l păstreze în buzunare. Trebuie să ştii că orice ai transporta în buzunar poate aduce norocul şi prosperitateape care le aşteapta-i cu nerăbdare în viaţa ta. Buzunarul este cel mai esenţial şi de aceea preferăm să păstrăm banii şi alte valori importante,care sunt necesare.Foarte mulţi oameni îşi pun inima şi sufletul în ceea ce muncesc,dar poate că nu câştigă atât de mult pe cât ar vrea şi aşteaptă ca norocul să apară şi pe strada lor.

Norocul este ceea ce oamenii creează şi observă şi acţionează atunci când opotunităţile apar în vieţile lor şi,dacă vrei ca norocul să te lovească mai des,atunci ar trebui să iei în considerare lucrurile care sunt aducătoare de noroc,care trebuie ţinute în buzunar.

Iată care sunt:

Banii

Există o veche tradiţie care spune că banii nu atrag norocul. Având bani în buzunar sau portofel este necesar pentru a aduce norocul şi bogăţia în viaţa ta. Şi dacă se dovedeşte că ai noroc la bani,să ai bani în buzunar oriunde te-ai duce.

Citeşte şi:Plante care aduc noroc şi bunăstare

Cuişoarele

Este cunoscut faptul că cuişoarele consolidează dragostea şi sporeşte relaţiile sexuale. Pe de altă parte,reuşeşte să ofere protecţie şi să înlăture negativitatea şi poate aduce noroc,care este cu siguranţă un lucru misterios,care funcţionează doar în moduri misterioase şi nu poate fi explicat. Se mai crede că trifoiul cu patru foi aduce noroc. Dacă crezi,poartă şi tu unul.

Seminţele de mac

Chiar dacă sunt folosite în mod tradiţional pentru condimentarea cărnii,în produsele de patiserie,covrigi sau brioşe pentru a le face mai gustoase,dar ştii că aceste seminţe mici pot aduce norocul? Totodată,mai sunt cunoscute că atrag sănătatea şi banii,şi se mai crede că dacă porţi câteva în buzunar,atragi prosperitatea.

O piatră albă ovală

Se crede că dacă porţi o piatră albă ovală în buzunar atragi fericirea şi pozitivitatea în viaţa ta. Piatra albă reuşeşte să protejeze purtătorul de energie negativă şi aduce norocul în viaţa celui care-o transportă.

Citeşte şi:Ce piatră semipreţioasă îţi poartă noroc

Hainele de culoare roşie

Culorile au puterea de a influenţa starea de spirit,şi se crede că au o semnificaţie specială în viaţa noastră. Culoarea roşie reprezintă fericire,frumusete şi noroc,dar simbolizează,de asemenea,şi prosperitate. Aşadar,dacă vrei să atragi tot norocul şi toată puterea,ţine în buzunar o pânză de culoare roşie (batistă sau o bucată de material textil).

Sursă+credit foto:boldsky.com