Cele mai bune diuretice naturale

1 73124 original jpg jpeg

Când aveţi de a face cu retenţie de apă, aveţi nevoie de un diuretic, care vă va scăpa de această problemă.

În timp ce există o mulţime de opţiuni de medicamente pe baza de prescripţie medicală,cel mai bine este să încercaţi metodele naturale.

Băuturi cofeinizate

Este mai bine să nu folosiţi sucuri pentru a reduce retenţia de lichide,dar ceaiul şi cafeaua sunt printre cele mai bune diuretice naturale. Asta nu înseamnă că ar trebui să faceţi abuz de ele,deoarece prea multă cofeină poate fi dăunătoare pentru dvs. Încercaţi să rămâneţi la un maxim de 3 ceşti de cafea pe zi,sau 5 ceşti de ceai. Peste 300 de miligrame de cofeină pe zi poate influenţa negativ somnul şi sănătatea cardiovasculară.

Lămâia

Cu un efect diuretic natural,lămâile şi sucul lor ar trebui să fie parte din dietă dvs,atunci când sunteţi gata pentru a lupta cu retenţia de apă. Puteţi adaugă coajă de lămâie la o mare varietate de feluri de mâncare,de la salate la cine la cuptor,şi puteţi folosi chiar şi felii de lămâie în apă. Apă cu lămâie este de asemenea de mare ajutor pentru dvs,pentru că ajută corpul să echilibreze pH-ul natural.

 Suc de afine

Folosit în medicina tradiţională ca un remediu pentru infecţii ale tractului urinar,sucul de afine este unul dintre cele mai bune diuretice naturale. Puteţi face propriul dvs suc de afine,astfel încât să beneficiaţi de efectul său benefic.

 Ovăz

În timp ce cele mai multe diuretice bune sunt fie băuturi sau legume şi fructe,cu un conţinut ridicat de apă,ovăzul este unul dintre alimentele uscate,care poate avea,de asemenea,un efect diuretic. Luptă împotriva retenţiei de lichide,dacă îl consumaţi la micul dejun,dar puteţi opta pentru varianta simplă şi neindulcită. Îl puteţi mânca cu iaurt,miere sau fructe.

Citeşte continuarea articolului AICI.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg