Cele mai frecvente vise şi ce înseamnă ele

1 69572 original jpg jpeg

Ai vise care se repetă şi care te îngrijorează – fiindcă sunt ciudate şi nu ştii ce „prezic” de fapt. De fapt, prin intermediul lor, subconştientul îţi trimtie anumite mesaje sau semnale de alarmă.

Apari goală în public

Apari dezbrăcatăîn public-este un vis care poate reveni obsedant  şi care îţi dă un sentiment puternic de jenă. Semnifică incapacitatea de a te regăsi,nesiguranţa- sau exprimă,la nivel de subconştient,temerile că eşti acuzată pe nedrept.

Eşti în cădere liberă

Visele în care cazi în gol şi eşti îngrozită şi neputincioasă semnifică nesiguranţa,anxietatea legate de un episod anume din viaţa ta. Dar,dacă eşti în cădere liberă şi te bucuri de asta – înseamnă că eşti pregătită pentru schibările care urmează.

Eşti în întârziere

Visezi că eşti în întârziere şi că faci totul pentru a ajunge,într-un loc,la timp? Asta înseamnă că de fapt eşti îngrijorată că viaţa ta a luat o altă direcţie,că încerci să te adaptezi dar că ai sentimentul că lucrurile au scăpat de sub control şi că nu mai e timp să găseşti rezolvare.

Iei avionul

Dacă te visezi în timpul unui zbor cu avionul – un zbor care nu-ţi face plăcere-,e semn că ceva sau cineva te împiedică să-ţi atingi un scop să atingi o nouă treaptă în viaţă. Frica de zborul cu avionul (în vis) semnifică şi faptul că ai probleme în a ţine pasul cu scopurile pe care singură ţi le-ai propus. Dacă eşti singură şi te străduieşti să zbori,e semn că duci lipsă de încredereîn tine.

Te duci nepregătită la examen

Examenele din vis pot fi atât de reale,încât atunci când te trezeşti ai sentimentul,minute în şir,că chiar ai picat „încercarea” din somn. Cel puţina una din 5 persoane visează,măcar o dată în viaţă,că a picat un examen,arată studiile. Cel mai adesea indică lipsa de încredere în forţele proprii.

Intri într-o încăpere necunoscută

Dacă,în visele tale,intri într-o încăpere pe care n-ai mai văzut-o până atunci,e semn că eşti gata să porneşti pe un nou drum în viaţă.