Culorile îţi influentează viaţa! Iată cum

1 65594 original jpg jpeg

Evenimente de viaţă sunt influenţate în mare măsură de culorile din jurul nostru. Culorile fericite pe care le vezi acasă îţi asigură fundamental bucuria, starea de bine şi îţi aduc toate aceste schimbări benefice în viaţa ta.

Culorile închise te fac să fii nemulţumită şi te îndepărtează de fericire. Potrivit MahaVastu,forma contemporană a Vastu Shastra,viaţa poate avea multe obstacole,probleme personale,în cazul în care culorile nu sunt plasate în mod corespunzător sau aranjate în mediul nostru,ci în modul în care universul vrea ca ele să fie.Atunci când fiecareculoareeste la locul ei şi nu eşti în conflict cu cineva,acestea emană o energie pozitivă şi fericită care aduce bucurie în viaţa ta. Fiecare culoare creează o atmosferă care influenţează direct viaţa unei persoane cu care trăieşti sau care lucrează în apropierea ta. În plus,culorile au stări care se modifică în conformitate cu dispoziţia ta.

Iată un ghid rapid cu privire la modul în care culorile influenţează direct viaţa ta:

Verdele sub formă de mobilier,alte obiecte sau chiar vopseaua de pe pereţi,împreună cu galbenul,risipeşte singurătatea. În mod similar,verdele devine un vindecător.

Verdele,albastrul şi verde-albăstrui în casă poate stimula creierul şi are puterea de a inspira gândirea pozitivă şi creativitatea prin distracţie. În plus,

ajută la relaxarea minţii şi a liniştirii sufletului.

În plus,nuanţele de verde şi galben folosite în casă creează un sentiment de pace şi bunăstare în viaţă. Culoarea verde favorizează conversaţiile interesante şi deschise între familie şi prieteni,şi poate risipi singurătatea şi depresia.

Griul,care este cald şi blând,atunci când este aplicat în casă ne face mai creativi. Unele tonuri de albastru sugerează comunicarea şi încrederea,şi în special acestea duc la o performanţă în carieră.

Câteva nuanţe mai deschise de roşu apar în categoria intelectualului,deoarece acestea facilitează performanţe optime la o minte relaxată. Nuanţele de roşu,roz,violet şi portocaliu sunt adesea considerate ca fiind culorile dragostei. Atunci când se aplică una dintre aceste culori în proporţie mică,în

unui cuplu se aprinde o scânteie în relaţia lor,asigurând viaţa paşnică proaspeţilor căsătoriţi.