Cum slăbeşti în vacanţă fără să te abţii de la mâncare

1 70064 original jpg jpeg

Poţi să pierzi câteva kilograme bune în vacanţă, fără să te abţii de la nimic şi bucurându-te pe deplin de fiecare clipă. Află care sunt lucrurile de care să ţii cont!

Mănâncă delicios... şi sănătos!

Optează întotdeauna în vacanţe pentru mâncăruri care-ţi fac cu ochiul,delicioase dar şi sănătoase. Optează pentru preparate la grătar –  legme şi peşte,cu precădere-,dar nu uita de salate cât mai diverse. La capitolul dulciuri,poţi face mici nebunii – dar de ce să nu savurezi minunate combinaţii exotice de fructe sau un sorbet din ingrediente naturale?

Fă-ţi un program plin

Eşti în vacanţă,deci relaxează-te activ! În loc să zaci toată ziua pe plajă sau la terasă,înscrie-te la cursuri de călărie,fă croaziere,caiac,înscrie-te la concursuri de fotbal cu piciorul sau de volei pe plajă. Sau pur şi simplu înoatăsau joacă-te pe plajă sau în poieni înflorite cu copiii tăi. Umple-ţi programul cu o mulţime de activităţi inedite şi haioase care te menţin în formă! Vei pierde kilograme fără să-ţi dai seama!

Destinde-te

Multe femei spun că slăbesc în vacanţă fără să fi făcut nimic special pentru asta. Pur şi simplu,pentru că s-au relaxat. S-au odihnit,au mâncat la ore fixe,fără să se grăbească,s-au plimbat după placul inimii sau au lenevit sub un copac. Pentru că te relaxezi fizic şi psihic,cortizolul,hormonul stresului,cel care determină depunerea rezervelor adipoase,este produs în cantitate mai scăzută.

Mergi pe jos ori de câte ori ai ocazia

În vacanţă,uită de călătoriile cu maşina sau cu autobuzul şi deplasează-te cât mai mult pe jos sau cu bicicleta. Vei vedea că,fără efort,îţi tonifici muşchii şi îţi sculptezi frumos silueta.