Iluzie optică. Ce vezi prima dată dovedeşte dacă eşti optimist sau pesimist

O iluzie optică pretinde că poate dovedi dacă ești mai mult un optimist decât un pesimist sau invers când vine vorba de oamenii din viața ta.

image

Acest test de personalitate presupune să arunci o privire rapidă peste această imagine pentru a vedea dacă observi mai întâi buzele roșii sau norii. În funcție de ceea ce vezi prima oară, creierul tău dezvăluie dacă ești o persoană sceptică sau crezi în bunătatea lumii şi eşti optimist. Iluzia a fost prezentată într-un videoclip online de către specialista în iluzii optice Mia Yilin, după cum a indicat Express.

image

Popularitatea tiktokeriţei a crescut pe platforma socială datorită testelor ei de personalitate uluitoare despre care utilizatorii susțin că au putut să le arate cu exactitate propriile personalități. În secțiunea de comentarii a Miei, un utilizator șocat a scris: „Mulțumesc, m-ai învățat atât de multe despre mine!”.  

Ai observat norul prima oară?

Se spune că aceia care au văzut prima dată norul sunt foarte sceptici, dar sunt şi foarte generoși și săritori. Se deschid mai greu faţă de cei pe care nu-i cunosc și nu au tendința de a lăsa garda jos cu ușurință. Mia a explicat: „Eşti o persoană sensibilă în esenţă şi te afectează foarte mult vorbele sau faptele celor din jur. Ţi-e teamă să te ataşezi de ceva sau de cineva şi ai standarde foarte ridicate. Ai o personalitate atractivă care atrage pe mulţi. Ai abilități sociale foarte puternice. Te poți înțelege cu oricine, dar ești și destul de competitiv când este nevoie”.

Chiar dacă ai putea părea prietenos, îți este foarte greu să ai încredere în ceilalți. Când lumea face un efort să te abordeze, încerci mereu să-ți dai seama ce motive sau scopuri ascunse au. În ciuda faptului că au o perspectivă pesimistă asupra vieții, au o viață socială relaxată și fericită, mai ales că ţin pe distanţă pe cei care ar putea profita de bunăvoinţa lor.

Vezi și: Ce vezi prima dată în această imagine îţi dezvăluie cele mai mari frici

Peștele a fost primul văzut de tine?

Cei care au văzut mai întâi peştele sunt cunoscuți ca persoane sufletiste. Întotdeauna își vor face timp să ajute un străin care are nevoie și sunt adorați de cei din jur pentru natura lor plină de compasiune. Iată ce a spus Mia despre tine, dacă şi tu ai observat peştele prima oară: „Eşti de părere că viaţa este scurtă, deci trebuie trăită din plin, fără teama de a suferi. Timpul este cel mai valoros aspect al vieţii din punctul tău de vedere, deci preferi să nu-l pierzi cu cine nu merită cu adevărat. Îţi faci şi multe griji, preferi singurătatea, dar poţi fi şi sufletul petrecerii când trebuie”.

Te-ar mai putea interesa: Test. Ce vezi în imagine îţi dezvăluie cea mai iritantă trăsătură de caracter proprie

Personalitatea ta iubitoare și veselă este ca o gură de aer proaspăt pentru ceilalţi. Poți deveni sentimental destul de ușor. Chiar dacă știi că lumea poate fi crudă, tot alegi să crezi în bunătatea celor din jurul tău.

Este posibil să fii rănit, cum eşti sensibil din fire, dar ai puterea de a depăşi dezamăgirile. Cu toate acestea, doar pentru că eşti optimist nu înseamnă neapărat că vei repinge întotdeauna pe oricine este crud sau profită de bunătatea ta. Când vine vorba de conflicte, rămâi mereu pe poziție.

FOTO: Shutterstock, TikTok-Mia Yilin