Ce vezi prima dată în această imagine îţi dezvăluie cele mai mari frici

Ce au în comun merele, fluturii, cuțitele, omizile? Îți pot dezvălui fricile. Unele temeri sunt cunoscute, ca acelea de insecte sau de înălţimi, dar altele pândesc în subconștientul tău și s-ar putea să-ţi dai seama de ele abia acum.

image

Accesează-ţi subconștientul profund pentru a înțelege mai bine ce anume îţi provoacă frică. Priveşte cu atenţie imaginea şi gândeşte-te ce element ţi-a atras atenţia prima dată. Află ce indică fiecare dintre elementele imaginii, îndeosebi acela care te-a intrigat la început!

Fluturele

Cea mai mare temere a ta este aceea că ai putea să fii trădat. Ai tendința de a fi mai neîncrezător, probabil din cauza faptului că ai fost rănit și respins de alții.

Fluturii pot simboliza, de asemenea, un eveniment traumatizant din copilăria ta sau faptul că ai fost respins la locul de muncă. Când trecem printr-o experiență de acest fel și creierul nostru nu este capabil să proceseze cele petrecute, va crea o tereme care va reapărea de fiecare dată când apare o situație similară. Aceasta este declanșată de amintirea momentului neplăcut din trecut.

Vezi si: Ştiai că există fobia de distracţie sau fericire? Află dacă există tratament şi dacă suferi de teama de a fi fericit

Mărul

Dacă ai observat mărul prima dată înseamnă că una dintre cele mai mari frici ale tale este moartea. S-ar putea să nu fie o revelație atât de mare, deoarece tuturor ne este frică de asta, dar, în cazul tău, frica de moarte semnifică, de fapt, temerea de a nu pierde pe cineva foarte apropiat.

Ești o persoană iubitoare căreia îi pasă de ceilalți și este probabil ca această frică să se bazeze pe o experiență traumatizantă. Pierderea cuiva în trecut ar fi putut lăsa o cicatrice de durată în subconștientul tău.

Cuţitul

Un element care simbolizează amenințarea, cuţitul ar putea indica şi frica de boli incurabile. Este drept că tuturor ne este temă de boli și bătrânețe, dar această frică este atât de adânc înrădăcinată în subconștientul tău, încât te îngrozește chiar şi numai gândul la ea. Dacă ai privit mai întâi cuţitul din imaginea dată, ai teamă nu numai de boli, ci şi de o moarte subită, fără niciun motiv sau explicație.

Te-ar mai putea interesa: Aşa îţi învingi cea mai mare frică – Metode să te ajuţi de una singură

Omida

Dacă ai văzut omida prima oară, atunci s-ar putea să ai o teamă subconștientă de activități paranormale, cum ar fi să vezi fantome. Este o fobie care se numeşte fasmofobie.

Creierul tău va trage un semnal de alarmă doar la menționarea unor cuvinte precum fantomă, vrăjitoare sau orice altă entitate supranaturală, chiar dacă gândirea ta rațională știe că nu pot fi adevărate.



Recente

pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg