Melodii care te ajută să treci peste o despărţire. Pune-le pe repeat!

1 67885 original jpg jpeg

V-aţi separat şi chiar dacă aţi luat de comun acord această decizie, suferinţa e grea. Vestea bună este că trece! Poţi face această perioadă mai dramatică ascultând melodii cu mesaj şi mai trist decât povestea voastră sau poţi miza pe melodii care te ajută să treci peste o despărţire în cel mai optimist mod cu putinţă.

E adevărat că o despărţire vine la pachet cu o serie de emoţii negative,intense,de disperare,de tristeţe şi de stare generală proastă. Dacă stai bine să te gândeşti,fără această perioadă de meditaţie şi refulare a sentimentelor nu ai putea să o iei de la capăt,nu ai putea să „renaşti“ şi să-şi doreşti să iubeşti din nou cu toată fiinţa ta.

Îţi pronunem ca în loc să te cufunzi în butoiul cu melancolie să asculţi următoarele melodii. Decât să ai cearcăne de la plâns şi ochii umflaţi,mai bine să ai zâmbet pe faţă şi încredere în tine că îl vei găsi pe cel care te poate face fericită.

Şi,după cum spunea Gabriel Garcia Marquez:„Nu înceta niciodată să zâmbeşti,nici chiar atunci când eşti trist,pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău“.

Melodii care îţi vor reda pofta de viaţă

Îmbracă-te în pijamalele tale sexy şi închide-te în cameră,apoi fredonează cât poţi de tare versurile acestor piese care au trecut proba timpului datorită liniei melodice şi a mesajului.

1.      „Since you’ve been gone“-Kelly Clarkson:o melodie care te face la refren să scoţi toată disperarea acumulată în suflet. Meesajul te va ajuta să vezi partea plină a paharului.

2.       „Smile“-Lily Allen:chiar dacă videoclipul începe,la propriu,cu o ciocolată,asta nu înseamnă că şi tu trebuie să te înarmezi cu dulciuri ca să uiţi de probleme. Vizionează până la final şi sigur vei descoperi o modalitate să zâmbeşti că s-a petrecut şi nu să plângi că s-a întâmplat.

3.      „According to you“ – Orianthi.Această melodie a fost creată ca să te ajute să gândeşti optimist. Undeva,acolo este el şi de abia aşteaptă să iubească fiecăre părticică din ceea ce eşti tu cu adevărat.

4.      „I’m good“ – Blaque.În timp ce asculţi piesa asta pune pe o foaie de hârtie calităţile şi defectele fostului iubit şi vei vedea că îţi este mai bine fără el.

5.      „Girls just wanna have fun“-Cyndi Lauper.Clasică,fără vârstă,această mlodie te va face să dansezi cât te ţin picioarele. Şi cu cât o faci mai amuzant posibil,cu atât starea ţi se va mbunătăţi în scurt timp. Viaţa merge mai departe!

6.      „Strong Enough“ – Cher.Poţi să asculţi melodia aceasta în orice perioadă a vieţii tale,pentru că are un mesaj puternic,potrivit cu orice ocazie. Dar când eşti tristă,Cher acompaniată de viori şi instrumente atent alese te vor face să simţi o bucurie în suflet,fără motiv. Pune-o pe repeat şi o să uiţi de tristeţe! Eşti mai puternică decât el.

7.      „I Can See Clearly Now“-Johnny Nash.Nici nu mai este nevoie de vreun comentariu pentru această piesă. Este de ajuns să simţi mesajul şi să crezi în el.

8.      „What A Wonderful World“-Louis Armstrong.Îndrăzneşte să fii bine!Recente