Obezitatea - cauze şi cum poate fi tratată

1 67651 original jpg jpeg

Există mai multe cauze care stau la baza obezităţii, şi sunt mai multe moduri de a o trata. Unele metode pot fi eficiente pentru unele persoane, în timp ce pentru altele nu.

Acum,cercetătorii ştiu de ce tratamentele funcţionează diferit. Un studiu recent publicat în Yorkshire,s-a bazat pe cercetarea a unui grup de peste 4.000 de adulţi obezi şi au fost capabili de a-i grupa în 6 grupe distincte.Femei tinere şi sănătoase care au fost obeze,dar în general au avut mai puţine complicaţii legate de obezitate,cum este diabetul de tip 2.Bărbaţi care consumau alcool. Erau la fel ca şi cei din prima grupă,dar cu un aport mai mare de alcool.Persoane de vârstă mijlocie nefericiţi şi neliniştiţi,majoritatea femei cu probleme psihice.Vârstnici sănătoşi cu sănătatea în general bună,dar cu caracteristici definitorii ale consumului de alcool superior şi cu hipertensiune arterială.    Persoane în vârstă,din punct de vedere bolnavi,cu mai multe boli cronice,cum sunt osteoartrita,dar cu o bună sănătate mintală.Această cercetare este importantă,deoarece înţelegerea cauzelor care stau la baza obezităţii pot ajuta o persoană să o combată. Acesta este un mare pas în tratamentul obezităţii,dar care necesită mai multă cercetare.

Există două tipuri de distribuţie a ţesutului adipos:Android şi Ginoidă

" Un model de distribuţie a grăsimii "Android"este numit astfel, deoarece sunt expuşi mai mult bărbaţii decât femeile”. Circumferinţa taliei este mai mare decât cea a şoldurilor, de aceea este numit corpul în formă de măr.

" O distribuţie "ginoidă" este cel mai frecvent observată la femei. Aceasta este ceea ce mulţi o numesc forma de pară a corpului. În acest model,circumferinţa şoldurilor este mai mare decât circumferinţa taliei. "

1. Partea superioară a corpului - Android

Acest lucru înseamnă că de obicei o persoană mănâncă prea mult şi nu face exerciţii fizice. Este necesară abţinerea de la dulciuri, şi practicare de exerciţii fizice, cel puţin 30 de minute pe zi. Dacă acest lucru nu te ajută, consultă un medic de specialitate.

2. Grăsimea centrată pe burtă - Android

Greutatea în plus în această zonă poate fi cauzată de stres, anxietate sau depresie. Asocierea de exerciţii şi tehnici de relaxare pot fi cea mai bună metodă de a rezolva această problemă. Din nou, se recomandă solicitarea unui ajutor din partea cadrului medical.

3. Grăsimea din zona copselor - Ginoidă

Aceasta este o problemă comună pentru majoritatea femeilor. Exerciţii care includ formarea de rezistenţă inferioară a corpului, asociat cu antrenamente cardiovasculare, sunt esenţiale pentru a scăpa de grăsimea din acea zonă. Această zonă poate fi dificilă. Nu ezita să ceri ajutor.

4. Umflarea Stomacului - Android

Grăsimea în această zonă poate fi cauzată de consumul excesiv de alcool şi / sau dificultăţi de respiraţie. Este recomandată reducerea consumului de alcool, şi concentrarea pe o serie de exerciţii de respiraţie. Trebuie să respiri corect. Este un întreg exerciţie care implică tot corpul.

5. Partea de jos a corpului, care include gambelor - Ginoidă

Acest lucru se întâmplă cel mai adesea la cele care sunt gravide. Picioarele se pot umfla. Este recomandată practicarea de aerobic de apă pentru a îndepărta presiunea de pe picioare şi statul cu picioarele ridicate.

6. Grăsimea de pe partea superioară a spatelui-Android

Acest lucru este similar cu tipul de persoană care este inactivă. Exerciţiul este vital,dar la fel este şi păstrarea nivelului zahărului din sânge stabil. Nu rezistă prea mult timp fără mâncare şi trebuie să încerce să mănânce porţii mici.

Acum ştii de ce anume este nevoie pentru a îndepărta grăsimea de pe zona care până acum nu ai reuşit. Alege cea mai bună metodă pentru a elimina grăsimea. Cu toate acestea,unele shimbări hormonale şi genetice ar trebui incluse sau luate în considerare dacă planul de slăbit nu îţi oferă niciun rezultat. Un profesionist de îngrijire a sănătăţii va fi capabil să te ajute!



Recente

Rugaciuni Sfantul Pantelimon  Sursa foto third 3910986 1280 jpg
medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu  jpg
Culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg