Obiceiuri care te încarcă cu energie

1 66148 original jpg jpeg

Pe zi ce trece simţi că ai mai puţină energie? Eşti obosită, stresată şi simţi că nu mai poţi să te concentrezi la fel de bine în ceea ce faci? Iată ce ar trebui să faci pentru a avea energie în fiecare zi.

1.Inspiră adânc

Organismul tău îndeplineşte multe roluri,iar când este suprasolicitat creierul nu se mai oxigenează cum trebuie. Încercă să respiri adânc,deoarece se extind cutia toracică şi stomacul,împingând buricul în coloana vertebrală cu fiecare expiratie . Făcând astfel,creierul va primi mai mult oxigen şi întreg organismul va simţi instantaneu un val de energie.

2. Ascultă muzica preferată

Există un motiv pentru care nu se poate lucra fără melodiile preferate. Cercetările arată în mod constant că oamenii sincronizează instinctiv mişcările şi expresiile muzicii. Melodiile energice te pot ajuta să fii mai activă pe timpul zilei.

3. Mergi cât mai mult pe jos

Fie că te întinzi,mergi pe jos sau faci câteva exerciţii de gimnastică,vei vedea că eşti mai energică în acea zi. Cercetătorii spun că un antrenament de 10 minute pe zi duce la păstrarea energiei până la patru ore. Chiar şi o plimbare în jurul biroului va pune sângele în mişcare şi astfel creierul primeşte mai mult oxigen,iar nivelul energiei din corp creşte.

4. Bea apă

Dacă te simţi fără energie înseamnă că eşti deshidratată. Apa ajută la stimularea nivelului de energie din corp. Încearcă să bei cât mai multă apă,chiar dacă nu-ţi este sete.

5. Uită-te la un videoclip amuzant

Un film amuzant te face să râzi,deoarece creşte tensiunea arterială şi intensifică ritmul cardiac. Astfel,te vei simţi mult mai energică.

6. Stai în natură    

Uneori,pentru a te încărca cu energie,tot ce trebuie este să petreci câteva ore în aer liber. Plimbatul prin parc îţi poate oferi energia care îţi lipseşte.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg