Perfecționist sau dezordonat? Află din modul cum foloseşti tubul de pastă de dinţi!

40% din acțiunile tale sunt obiceiuri şi mai puţin alegeri conştiente, iar acţiuni care fac parte din rutina ta zilnică, cum ar fi folosirea pastei de dinţi, dezvăluie o mulţime de detalii despre starea ta mentală actuală.

image

Unul dintre obiceiurile frecvente atunci când foloseşti pasta de dinţi este să strângi sau să rulezi tubul din spate în față. Acest obicei dezvăluie că eşti o persoană ordonată, responsabilă, atentă la cei din jur. Ești perfecționist, nu-ți place să-ţi irosești timpul. Ești obișnuit să muncești din greu și îți faci treaba cât poţi de bine, ceea ce înseamnă că se poate pune bază pe tine. Descoperă ce trăsături au cei care folosesc tubul de pastă de dinţi în moduri diferite!

Strângi tubul la mijloc? Eşti sociabil

În caz că preferi să strângi tubul de pastă de dinţi în partea din mijloc, ești o persoană realistă, activă, mereu în mişcare.

Nu ești cel mai ordonat, dar nici complet deorganizat. Când te confrunți cu o provocare, te aduni rapid şi o rezolvi. Ești foarte sociabil, ai mulți prieteni și îți place să fii în centrul atenţiei lor.

Vezi și: Vezi la ce mai poţi folosi pasta de dinţi!

Dacă strângi tubul în partea de sus înseamnă că eşti încăpăţânat

Alegerea de a strânge tubul de pastă de dinţi în partea superioară indică egoism, încăpățânare și capacitatea de a face aproape orice pentru a-ţi atinge scopurile.

Poţi fi pesimist uneori și nu ai foarte multă încredere în oameni, ci obișnuieşti să te bazezi doar pe tine. Preferi mai mult singurătatea şi ești un visător. Uneori poate părea că trăiești în propria ta lume. Ești sensibil, blând, grijuliu și tolerant.

Nu ai un obicei anume legat de strângerea tubului de pastă de dinţi

Strângi tubul la întâmplare, de oriunde numereşti? Înseamnă că ai capacitatea de a vedea lumea într-o altă lumină decât majoritate, că eşti creativ şi poţi vedea frumosul în orice.

Vezi și: Culoarea ochilor îţi dictează personalitatea

Îți este greu să fii punctual și ordonat în mod constant și s-ar putea să ai dificultăți în planificarea și îndeplinirea sarcinilor pe care le ai de îndeplinit. Chiar dacă eşti optimist, poţi fi predispus la schimbări de dispoziție.

FOTO: Shutterstock