Remedii pentru pierderea vocii. O recapeţi prin 7 metode naturale

1 67180 original jpg jpeg

Măcar o dată ne-am pierdut vocea, fie că eram răcite, fie că am cântat la o petrecere sau am fost la un concert unde a concertat artistul nostru preferat şi l-am acompaniat, cântând cât ne-au ţinut plămânii. Iată câteva remedii pentru pierderea vocii.

Iată care sunt cauzele comune care duc la pierderea vocii:

-Vorbitul cu o voce mult mai tare decât în mod normal;

-Inhalarea fumului de tutun sau alte gaze iritative;

-Ingestia de produse iritative sau toxice;

-Leziuni din corzile vocale;

-Boli ale tractului respirator;

-Temperaturile extreme,înghiţirea de băuturi prea calde sau prea reci;

-Probleme emotionale sau nervoase;

-Tusesau răguşeală.

Când să apelezi la remedii pentru pierderea vocii

Dacă afonia persistă mai mult de 3 sau 4 zile, nu mai apela la remedii pentru pierderea vocii. Este recomandat să se consulte un specialist,astfel încât acestea ar putea examina laringele şi exclude alte cauze.

Odată ce cauza a fost identificată,şi în urma unui tratament prescris de medic,există unele trucuri care ne pot ajuta să îmbunăţim vocea mai repede. Trebuie să ne asigurăm că gâtul este adecvat caldurii,mai ales în vremea rece,pentru a-l proteja. Există şi câteva alimente naturale care pot grăbi îmbunătăţirea. Cei pentru care vocea este esenţială zi de zi,cum sunt profesorii,cântăreţii,crainicii de radio,trebuie să consume zilnic nişte remedii naturale.

Există mai multe remedii pentru pierderea vocii:

este un aliment foarte recomandat pentru îngrijirea corzile vocale. Poţi să-l consumi proaspăt,sub formă de ceai,uscat sau confiat. Poţi să-l aplici şi la gât,sub formă de ulei esenţial,diluat un pic cu ulei de migdale.

este antibacterian. Fierbe două cepe cu o jumătate de litru de apă timp de douăzeci de minute. Adaugă două sau trei linguri de zahăr brun la lichidul care rămâne. Ia câte o înghiţitură pe tot parcursul zilei.

Acesta are multe proprietăţi şi în acest caz,este cel mai uşor de preparat sub formă de infuzie,împreună cu sucul de la o jumătate de lămâie şi îndulcit cu miere. Acest lucru este,de asemenea,bun pentru gargară.

Acest antibiotic natural poate fi luat cu apă fierbinte pe tot parcursul zilei.

Aceste două plante sunt bogate în mucilagi,un tip de foc solubil cu emolient,are proprietăţi de înmuiere şi netezire. Prepară o infuzie de băut şi fă gargară.

Amestecă o lingură de ulei de măsline,extra virgin,o lingură de suc de lămâie şi două linguri de miere. Ia câte o lingură,de patru pe zi până se observă ameliorarea.

7. Remedii pentru pierderea vocii - Întinderea corzilor vocale. Un exerciţiu interesant şi surprinzător care ajută la reducerea inflamaţiei într-un mod rapid,inferioară corzilor vocale constă în scoaterea limbii,cu o cârpă curată,şi întinderea ei uşor afară din gură,pentru a o muta uşor în toate direcţiile. Ar trebui să se facă acest exerciţiu pentru câteva secunde,şi repetat de două sau de trei ori. Deşi senzaţia este ciudată,atunci când vei termina,vei observa o îmbunătăţire.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg