Sfaturi la îndemână pentru un somn mai bun

1 71684 original jpg jpeg

Vrei să dormi şi nu poţi, astfel încât ajungi să urăşti dimineaţa la fel de mult ca pe acea alarmă îngrozitoare. Este o situaţie în care se regăsesc mulţi insomniaci, aşa că acestă culegere de reguli pentru un somn odihnitor este tocmai ceea ce ai nevoie.

7 am

Este cel mai bun moment pentru a face sport,dacă îţi doreşti să dormi mai bine în noaptea care vine. Un studiu realizat de Universitatea Appalachian din Statele Unite a observat că persoanelor care au făcut exerciţii fizice la ora 7 dimineaţa le-a scăzut cu 25 % tensiunea arterială în timpul nopţii,cu impact pozitiv asupra calităţii somnului,şi au dormit mai mult decât cei care au făcut sport la orele 13 sau 19.

18°C

Poate părea un pic inconfortabil pentru friguroşi,dar aceasta este temperatura optimă,dacă vrei să dormi mult şi bine,în timpul nopţii. Mai multe studii au arătat că subiecţii suferinzi de insomnie au avut parte de un somn mai calitativ atunci când au dormit în camere mai răcoroase. De ce? Înainte să mergi la culcare,temperatura internă a corpului tău scade până la acel nivel care să te ajute să adormi mai repede,iar dacă în dormitorul tău sunt mai mult sau mai puţin de 18 grade C,organismul tău trebuie să lucreze pentru a-şi ajusta temperatura. Iar asta te ţine treaz.Recente

fete empatice shutterstock 1445146241 jpg
Club de noapte jpg
Dependenta de internet jpg
Cei mai valorosi angajati  Sursa imagine shutterstock 1687550977 jpg
Orgoliu jpg
Blue Monday 2023 jpg
Test  Ceasca pe care o alegi iti dezvăluie defectele si calitatile  Sursa imagine Cienradios jpg
Compatibilitate jpg
Fata miros flori jpg
cursuri functionari curs contabil jpg
Zodii inselatoare jpg
Noroc jpg
Anul 2023 jpg
2023  jpg
Insarcinata jpg
Ce spune despre tine modul in care scrii litera m  Sursa imagine  shutterstock 2201241699 jpg
Metaverse jpg
Motivatie pentru sport jpg
Test  Esti un adevarat geniu daca poti gasi in 6 secunde albina ascunsa  Sursa imagine Brightside jpg
persoana antipatica  jpg