Sfaturi pentru a te proteja de căldură în timpul sarcinii

1 74370 original jpg jpeg

Atunci când sunteţi gravidă, organismul dumneavoastră este mult mai vulnerabil la deshidratarea cauzată de temperaturile ridicate de vară.

Astăzi va vom oferi câteva sfaturi pentru a va ajută să va protejaţi în timpul acestor zile de caniculare. Oboseala,ameţelile,greutatea în picioare,aceste senzaţii apar în cazul în care corpurile noastre îşi pierd energia şi vitalitatea din cauza valului de căldură pe care vara îl aduce.

Cu toate acestea,o femeie gravidă cu atât mai mult trebuie să ia măsuri de precauţie şi să se protejeze de aceste temperaturi ridicate care pot deveni dăunătoare. Hormonii placentari sunt responsabili pentru motivarea transpiraţiei,ceea ce face că organismul să fie mai vulnerabil decât la alte persoane.

Prin urmare,este foarte important să se acţioneze împotriva efectelor căldurii,să va bucuraţi de o sănătate bună,atât pentru dvs cât şi pentru copil. Câteva sfaturi pe care ar trebui să le luaţi în considerare sunt următoarele:

Primul lucru de făcut înainte de orice altceva este de a purta haine şi lenjerie din bumbac. Staţi mai mult în locuri răcoroase.

Nu uitaţi să beţi multă apă,chiar dacă nu aveţi sete.

Citeşte continuarea articolului AICI.