Suferi de diabet? Iată o reţetă de prăjitură delicioasă!
Suferi de diabet, dar ai mânca ceva dulce? Gustul de scorţişoară şi mere este delicios. Prepară această prăjitură într-o zi de toamnă şi invită-ţi prietenele la un desert gustos.
Iată o reţetă de prăjitură de care te poţi bucura chiar dacă te afli în această situaţie:
Ai nevoie de:
-2 ouă-1 lingură de zahăr brun-1 cană de făină-2 linguriţe de praf de copt-un praf de sare-2 linguriţe de scorţişoară-1 cană de lapte redus de grăsime-2 mere decojite şi tăiate în felii subţiri
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 350 de grade.
Într-un castron mare,cu un mixer electric,bate ouăle şi
brun până devine o cremă. Adaugă făina,praful de copt,sarea,scorţişoara şi laptele şi amestecă de sus în jos. Întinde jumătate din cantitatea de mere pe fundul tăvii care o tapitezi cu făină şi pente care răstorni
Aranjează feliile rămase pe deasupra într-un cerc. Presară cu restul de zahar brun peste prăjitură. Las-o la copt 30-35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese uscată. Prăjitura se serveşte caldă.