Trucuri ca să nu te îngraşi în vacanţă

1 70038 original jpg jpeg

Aproximativ 2 din 3 femei se întorc din concediu cu câteva kilograme în plus. Uite la ce lucruri să fii atentă pentru a nu intra direct la dietă după ce ai profitat din plin de zilele libere!

  Optează pentru cazare cu bucătărie  

Fie că alegi o pensiune sau un hotel ai grijă să ai acces fie la o mică bucătărie,fie la un frigider. Chiar dacă nu te vei apuca de gătit în concediu îţi vei putea depozita fructe si legume care să fie alternative sănătoase pentru gustările dintre mese.

Citeşte şi:

Cum să-ţi menţii silueta în concediu

Cum eviţi certurile în concediu

Cercetează meniul restaurantelor din zonă

Cele mai multe dintre restaurante au meniul afşat la intrare,aşa că vei putea vedea în ce constă acesta şi dacă au preparate cu mai puţine calorii. De asemenea,studiază meniul cu atenţie şi nu te grăbi să comanzi primul fel de mâncare ce ţi se pare mai apetisant.

Fă plimbări lungi

Fie că mergi la mare sau la munte,nu uita să împachetezi şi o pereche de încălţări comode. Lăsaţi maşina în parcare şi mergeţi pe jos la plajă sau parcurgeţi pe jos distanţa dintre diferitele obiective turistice din aceeaşi localitate. Astfel vă veţi bucura mai mult de peisaj şi veţi arde mai multe calorii.

Mişcare în familie

Cei mici adoră apa,aşa că ce spui de o partidă de volei în mare? Mersul prin apă pune în mişcare toţi muşchii şi-ţi remodelează corpul. La fel de eficiente sunt şi drumeţiile montane,o oră de mişcare putând arde şi 450 de calorii.

Urcă pe scări

Ce ai spune de o cameră de hotel situată la ultimele etaje? Vei avea o privelişte de vis şi vei arde şi o mulţime de calorii. Cum? Evitând liftul şi urcând pe scări! Astfel îţi vei antrena muşchii fesieri,dar şi pe cei ai coapselor.Recente

Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg