Trucuri inedite ca să începi ziua cu bine

1 68355 original jpg jpeg

Rutina de dimineaţă diferă de la persoană la persoană şi poate influenţa extrem de mult modul în care va decurge ziua. De exemplu, există persoane care obişnuiesc să servească micul dejun şi cafeaua în tihnă, în timp ce altele îşi beau pe fugă cafeaua şi au pornit deja spre birou.

Iată,aşadar,câteva sfaturi pentru a începe ziua plin de energie!

 

Începe dimineaţa cu o partidă de sex

Cercetările arată că acele cupluri care găsesc un răgaz pentru a petrece timp împreună de dimineaţa au o relaţie mai sănătoasă şi fericită,spre deosebire de cuplurile care,,sar'' direct la micul dejun.

Şi da,una dintre modalităţile plăcute de a începe dimineaţa este o partidă de sex şi asta pentru că,în timpul sexului,organismul eliberează un compus chimic numit oxitocină,care ajută la diminuarea tensiunii arteriale,reduce stresul,îmbunătăţeşte starea de spirit şi creşte chiar şi toleranţa la durere. Pe scurt,sexul te relaxează şi te binedispune!

Nu uita,de asemenea,să-ţi săruţi partenerul în fiecare dimineaţă! Psihologii germani au constatat că partenerii care obişnuiesc să-şi ia dimineaţa la revedere printr-un sărut trăiesc mai mult cu cinci ani,spre deosebire de cuplurile care nu o fac.