Vezi ce se întâmplă dacă bei apă cu miere în fiecare zi

1 64943 original jpg jpeg

Apa este o componentă vitală pentru corpul nostru. Aceasta menţine toate funcţiile noastre de zi cu zi de la transportul de oxigen şi substanţe nutritive vitale care ajută la digestia produselor alimentare.

Mierea este foarte benefică organismului în combinaţie cu apa. Bea un pahar de apăcaldă cu miere zi de zi şi astfel poţi preveni bolile de inimă.

Iată ce beneficii are apa în combinaţie cu mierea asupra organismului:1. Sporeşte sistemul imunitar

Miere deţine unele proprietăţi care stimulează sistemul imunitar. În plus,conţine enzime,vitamineşi minerale care te vor proteja împotriva bacteriilor şi a microbiilor.

2. Elimină toxinele

Mierea şi apă caldă este una dintre cele mai bune combinaţii care detoxifică organismul de toxinele acumulate.

3. Pielea ta va deveni mai catifelată

Aceasta este un antioxidant natural şi datorită proprietăţilor antibacteriene te ajută să păstrezi pielea curată şi mai catifelată ca niciodată.

4. Vei scădea în greutate

Te vei gândi că are zahăr şi nu ai cum să slăbeşti dacă consumi miere. Zahărul din miere este total diferit de zahărul alb,este un zahăr natural. Aceste zaharuri naturale te vor ajuta să-ţi satisfaci pofta de dulce cum sunt torturile,ciocolata şi cola. În plus,dacă schimbi îndulcitorii cu miere,vei economisi până la 64% calorii.

5. Ajută la calmarea durerii de gât

Există un motiv pentru consumarea apei calde cu miere,iarna. Aceasta poate ajuta la calmarea durerii de gât şi încălzeşte stomacul. Mierea este un remediu natural pentru infecţiile respiratorii şi tusele comune.

6. Reduce riscul apariţiei bolilor de inimă

Flavonoidele şi antioxidanţiidin miere ajută la prevenirea şi reducerea apariţiei riscului de boli de inimă. Cercetările au arătat că mierea încetineşte procesul de oxidare a colesterolului rău din sânge,care poate avea un efect nociv asupra inimii conducând la atacuri şi chiar la accidentul vascular cerebral.