Vrei să slăbeşti? Descoperă uimitoarele beneficii ale supei de broccoli

1 72847 original jpg jpeg

Fie că vrei să slăbeşti sau nu, supa de broccoli stimulează sistemul imunitar şi, pentru că este bogată în fibre, îmbunătăţeşte tranzitul intestinal. Iată de ce este bine să mănânci broccoli, mai ales dacă vrei să slăbeşti.

Printre cele mai bune legume pentru sănătate se regăseşte şi broccoli,iar cel mai bun mod prin care te poţi bucura de gustul delicios este supa de broccoli. Totodată,o dietă care este bazată pe această legumă verde poate oferi corpului beneficii incredibile.Broccoli este un aliment foarte important atunci când vine vorba de pierderea în greutate,aşadar,dacă încerci să slăbeşticâteva kilograme,supa de broccoli poate fi un plus foarte eficient la meniu.

Broccoli,o sursă de vitamine

Publicaţia

a inclus broccoli în top 10 alimente cu impact pozitiv asupra sănătăţii.

Pe lângă vitaminele pe care le conţine B6,C şi E,broccoli este şi o sursă de calciu,care este esenţial pentru sistemul osos şi slăbit.

Citeşte şi:De câţi carbohidraţi are nevoie organismul

Broccoli,o sursă de fibre

Această legumă este,de asemenea,bogată în antioxidanţi şi glutation,un compus activ care stimulează sistemul imunitar. Iar fibrele sunt esenţiale în dieta de slăbit,deoarece sunt mai greu de digerat.

Supa de broccoli:beneficii

-Antioxidanţii sunt furnizaţi de vitamina C şi E,beta-caroten şi flavonoide;

-Vitamina C stimulează colagenul şi menţine pielea sănătoasă,iar vitamina E protejează membranele celulare ale pielii;

-Previne cancerul;

-Are efect anti-celular şi de curăţare. Seleniul este un alt ingredient activ care se găseşte în broccoli şi care stimulează metabolismul şi estrogenii din ficat;

-Broccoli este un aliment alcalin care reglează nivelul pH-ului;

Citeşte şi:Vrei să mănânci sănătos? Urmează aceste reguli

-Are proprietăţi antiinflamatorii şi este bun pentru sistemul digestiv,prevenind ulcerul stomacal,dar şi cancerul de stomac.

-Datorită cantităţii mari de potasiu şi a nivelului scăzut de grăsimi,

este un aliment sănătos pentru inimă,plus că este excelent pentru cine vrea să slăbească,deoarece este bogat în fibre.   

-Luteina este un alt ingredient activ care protejează sănătatea ochilor de bolile degenerative. Un exemplu poate fi cataracta,dar şi alte afecţiuni legate de înaintarea în vârstă.

Sursă+credit foto:www.steptohealth.com